Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Антон Петров–Хамстера остава в ареста за постоянно

Името на Алексей Петров отново се свързва с проституцията

3 коментара
Антон Петров - Хамстера, Сн. БГНЕС

Софийският апелативен съд реши да остави Антон Петров – Хамстера за постоянно в ареста, след като бе задържан по обвинение за организиране на група за трафик на жени и склоняване към проституция. Освен Хамстера МВР арестува още Цветко Цветков и Мирослав Йончев, които също ще останат в ареста.

 

Адвокатите на тримата поискаха обвиняемите да бъдат пуснати от ареста без мерки за неотклонение, тъй като според тях прокуратурата не разполагала с други доказателства освен показанията на сочения за ключов свидетел Ралица Тодорова. Тя се сочи за четвъртият участник в групата, който свидетелства как е протичала дейността ѝ.

 

Мирослав Йончев поиска да бъде пуснат от ареста, тъй като трябвало да поддържа форма за престоящо световно първенство по културизъм. Съдът обаче показа писмо от Българската федерация по културизъм, в което се казва, че Йончев не е национален състезател.

 

Ралица Тодорова е работила в модната агенция "Май ейджънси", в която съдружник е Йончев. Тя обясни, че Йончев ѝ е разказал за съществуването на високопоставена група от хора, които били готови да плащат за секс услуги с момичетата от агенцията. На Тодорова е било възложено да урежда манекенките, а спечелените пари са разделяни между нея, проституиращите и Йончев.

 

Тодорова разказва още, че е чувала, че модната агенция е собственост на Антон Петров и голяма част от парите са отивали за Алексей Петров, на който Хамстера бил "дясната ръка".

 

Пред разследващите Ралица Тодорова съобщила, че Мирослав Йончев ѝ е споделял, че групата държи стриптийз барове, а някои чалга певици също са проституирали за тях.

По време на предишното съдебно заседание, свързано със задържането на тримата, прокуратурата не спомена името на Тодорова, но обяви, че разполага с жена за ключов свидетел, която се е присъединила към модната агенция през 2010 година.

 

Според информацията на разследващите става дума за схема за използване на манекенки за секс услуги, за които се плащало между 600 и 1000 лв. на сеанс. В бизнеса участвал и Цветко Цветков, а Хамстера е поел наскоро ръководството на групата.

 

Съдът остави тримата в ареста, защото има опасност да извършат нови престъпления, а свидетелите по делото обясниха, че се страхуват от тях.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

3 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #3

    До №2. Ти се съмняваш че Хамстера е собственика на този бизнес. Имаш ли информация или по принцип не вярваш. Да не би тези манекенки сами да са се организирали, може би някаква кооперация.

  2. Хаяско
    #2

    "В бизнеса участвал и Цветко Цветков, а Хамстера е поел наскоро ръководството на групата" -тоест и Ралица Тодорова НАСКОРО е чувала, че Антон Петров е собственик, а голяма част от парите отиват при Алексей Петров - понеже "Хамстера БИЛ дясната му ръка???Какво чака този български съд, незнам. Ами каквито свидетели са нужни, такива се появяват. Каквито показания са нужни - такива дават...Ако първоначалните показания не вършат работа - дават се нови, диаметрално противоположни. Въобще, какво чака съда - да се произнася в правилната посока, че на мандата му се вижда края. Пък след това не се знае кои ще са силните на деня ...

  3. Коментарът е изтрит заради нецензурни думи или обиди.
    #1

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.