Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

ГЕРБ се цели да вкара над 100 депутати в бъдещия парламент

81 коментара
ГЕРБ се цели да вкара над 100 депутати в бъдещия парламент

Над 100 депутати ще има ГЕРБ в бъдещия парламент, завява Цветан Цветанов, който е шеф на щаба на партията в интервю за в. "Стандарт".Очаква се ГЕРБ да обяви листите си във вторник.

В отговор на упрека, че това звучи много самоуверено, той отговора: "Защо? Знам какво е състоянието на партийните структури, какво  е отношението на хората при многото срещи, които съм провеждал последните  години. Тази увереност идва от факта, че ГЕРБ е единствената партия с реален  политически живот и иницативи на местно ниво."

Според Цветанов в Народното събрание категорично ще влязат четири партии - ГЕРБ, БСП, ДПС и "Атака", а две, три са на кантар.

В отговор на въпрос, че наесен пак  ще има избори, защото няма да може да се състави стабилен кабинет, Цветанов казва: "Подобни твърдения имаше и 4 месеца преди изборите 2009 г.  Имаше социолози, част от които аз наричам и бизнесмени, които твърдяха, че  парламентът ще е шарен, че една партия няма да може да състави кабинет. Видяхте,  че близо 4 г. имаше еднопартийно правителство и управлявахме в малцинство при  условия на криза.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е отписал от депутатските си листи десет от министрите си. Само отличниците от кабинета на ГЕРБ ще да водят депутатски листи, казва Цветанов. Той ще е първи в Благоевград и Велико Търново, Лиляна Павлова във Варна и Стара Загора. Делян Добрев - в Хасково, Ивайло Московски - в 23-и район в София, Томислав Дончев - в Габрово, а Тотю Младенов - във Враца. Бойко Борисов излиза срещу лидера на БСП Сергей Станишев в 25-и софийски район и срещу Стeфан Данаилов в Пловдив.

Шефът на НАП Красимир Стефанов, който все още е на поста си, е номиниран на избираемо място в листите на ГЕРБ, каза Цветанов в предаването на Сашо Деков по Нова телевизия в неделя.

Половин година преди правителството да подаде оставка е било решено депутатът от ГЕРБ Емил Димитров да не бъде в листите на партията, каза Цветанов. Той отказа да посочи конкретните причини за това заради "многото обстоятелства".

Извън листите остава и бившият земеделски министър Мирослав Найденов, както и  двете депутаткиот Пловдивско, които се регистрираха в бюрата по труда след края на парламента.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

81 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #81

    http://offnews.bg/index.php/177740/evgenij-dajnov-po-kakvo-razbirame-che-nyakoj-e-komunist

  2. Анонимен
    #80

    66 ти си болен мозък.Пълен смотаняк.И кой е тоя "добър стопанин"?Бившата, а може би и настояща мутра Борисов?И той е недоразумение като теб.Извратеняк, такива като теб са за разстрел.Плазмодий.

  3. Анонимен
    #79

    Омръзнаха на народа с това високомерие, а и на какво отгоре- недоучени вифаджии! Управление с проба- грешка е безумно в 21 век. Повече учение и подготовка, а то калинки.

  4. Анонимен
    #78

    Към Дядо Боже: Моля те, изпрати чума и натръшкай това тикво-цвъцково граберие!!!

  5. Анонимен
    #77

    Каква още бомба хвърли в националния ефир Антон Тодоров? Политологът заяви следното:"Сектата на зелените чорапи е по-опасна от НРС, НСС и МВР взети заедно".

  6. Коментарът е изтрит заради реклама или спам.
    #76
  7. Анонимен
    #75

    На №70 и №71 Антон Тодоров: Дали докато е бил офицер за връзка на НРС в Германия гербаджията и приятел на Борисов и Цветанов Драгомир Димитров е разказал пред местните специални служби, че през 1987 г. е прекарал доста време в Москва на школа за ръководни комсомолски кадри? А както е известно на тези места КГБ едва ли е прощавало на чуждестранните кадри, дори и от "братска" България.

  8. Анонимен
    #74

    На №71 Бандитите от РУМНО изнесоха парите на България при управлението на румнаджията Луканов, създадоха фирмите в чужбина, а сега пак имат премиер в лицето на Марин Райков. Прехвърлиха вината на ДС и 23 години лаят, че нямат нищо общо с комунистическите тайни служби. Да ама не!

  9. Анонимен
    #73

    ИДИОТИ!

  10. Анонимен
    #72

    100 депутата Искра Фидосова и ще имат пълно мнозинство. Гласувайте за фирма ГЕРБ!

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.