Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Гонзо напусна Локомотив (Пловдив) само 24 часа, след като бе представен от Марешки

3 коментара

Новият старши-треньор на пловдивския Локомотив Георги Иванов-Гонзо напусна клуба само 24 часа, след като бе официално представен от собственика – фармацевтичния бос Веселин Марешки, съобщи в четвъртък фен-сайта на "смърфовете" Lporatala.

"Финансови разминавания отказаха юношата на Локомотив от кормилото на родния си клуб. Забавата на Лаута продължава с пълна сила и убива конкуренцията на намиращия се наблизо цирк "Балкански". В стила на известен шоумен, участник във ВИП-риалити по една от националните телевизии, привържениците на Локомотив гледат днес второ представление на цената на един билет", се казва в информацията.

От фен-сайта уточняват, че Гонзо е стигнал до решението да напусне отбора, след като се оказало, че заплатата, обещана му от Марешки, се разминава със сумата, посочена в договора, който му е бил даден от административния директор на клуба Атанас Узунов.

Иванов е юноша на Локомотив. Това щеше да бъде едва втория отбор, който води като треньор, след като на два пъти той поемаше Левски през миналия сезон. Престоят му начело на столичния отбор обаче няма да се запомни с нищо хубаво, тъй като "сините" записаха доста слаби резултати под негово ръководство.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

3 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #3

    Такъв цирк се получава навсякъде, където се намеси гения от Банкя. Гарантирано от ГЕРБ! В това число естествено включвам и управлението на държавата. Следващите месеци ще докажат мнението ми.

  2. Анонимен
    #2

    Марешки го е разбрал колко струва за по-малко от 24 часа! :)))

  3. Анонимен
    #1

    Нямаше време и за полезните коментари?

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.