Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Делян Пеевски: ГЕРБ ви страхуваха 4 години, измитаме ги на 12 май

100 коментара
Делян Пеевски: ГЕРБ ви страхуваха 4 години, измитаме ги на 12 май

"ГЕРБ ви страхуваха 4 години, на 12 май измитаме ГЕРБ и ДПС идва на власт! Няма да се коалираме с ГЕРБ!”

Това обяви в сряда медийният бос и бивш депутат от ДПС Делян Пеевски по време на предизборен концерт на партията на стадиона край град Крън, събрал около 10 000 души.

От началото на кампанията медиите, контролирани от Пеевски и майка му Ирена Кръстева, рязко смениха линията на поведение и от традиционни защитници на кабинета "Борисов” се превърнаха в негови критици, каквито бяха и преди изборите през 2009 г.

"Грижата за вас е лично моя! На 12 май освен за мен и за Халил и за ДПС гласувате и за вас, нали знаете! На 12 май взимаме властта, което значи, че вие ще бъдете добре, ще имате работа”, каза още кандидат-депутатът, водач на листите на ДПС в областите Стара Загора и Пазарджик.

Към него се присъединиха ръководствата на ДПС в двете области и кандидатите на вторите позиции съответно в Стара Загора – Халил Летифов и в Пазрджик – Искра Михайлова, както и кандидатът на трета позиция в Стара Загора - Шендоан Халит.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

100 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #100

    Нищо ново. Преди четири години си купи една телевизия и даде на гавазина си един списък кой може да говори по нея и друг кой не може. На следващия ден след изборите смени списъците - който не можеше вече може, а който можеше вече не може...Въпросът е защо Б.Б. тогава млъкна след като персонално ги заплаши в предизборната нощ? Някой на някого е казал нещо в цъфналата ръж? А четири години по-късно му казал, че тогава му се е счуло и не е разбрал? И край на тази любов необяснима между големият либерал и якият десняк?!?

  2. 888cupid
    #99

    Когато дебелозъзи мутрифони, 4ервени паразити, османски мекерета из4езнТ от моята Родина, ще спра да гласувам заГерб.

  3. Крум С.
    #98

    "Грижата за вас е лично моя! На 12 май освен за мен и за Халил и за ДПС гласувате и за вас, нали знаете! На 12 май взимаме властта, което значи, че вие ще бъдете добре, ще имате работа”
    Нали се сещате кога ДПС ще вземе властта. Ще я вземе само в съюз с БСП. Нека онези, които мислят да гласуват за БСП се помъчат да си припомнят приноса на тези две партии за сегашното ни "благоденствие", за беззакотията и за корупцията. Ние - етническите българи, както и българските турци, се издънихме напълно след

  4. Анонимен
    #97

    ГЕРБ ще ни нструва повече от 4 години, защото ще трябват поне още толкова, за да се измъкнем от погрома, който ни причиниха. Трябва да отдадем дължимото и на Пеевски, които им ближеше з.....тези 4 години.Пеевски се доказа, като лицемер, нечистоплътен човек.За него не бих гласувал никога. Аман от боклуци в политиката.

  5. Анонимен
    #96

    Благодаря от все сърце на "такъви политици"! Вече и капка съмнение не остана дали трябва да гласувам. Да, не припознавам - както обичат да казват ентелегентите - своя партия, но знам кого не искам в парламента! Още веднъж мерси!

  6. Коментарът е изтрит заради реклама или спам.
    #95
  7. Realist
    #94

    Не е хубаво да се присмива човек на външния вид, но тази тлъста противна свиня - достойно чедо на майчицата си и блестящо потвърждение на теорията на Ломрозо е невероятно нагло и гадно същество. На сапун!

  8. Коментарът е изтрит заради нецензурни думи или обиди.
    #93
  9. Анонимен
    #92

    Долу турската партия, долу и БСП! Аман от тройни коалиции! А г-н Ахмед Доган кога ще върне в бюджета хонорара си от 3 милиона лева, дето прибра по втория начин??

  10. Анонимен
    #91

    Този надутия да даде обяснение откъде са парите за закупуване на медиите и колко данък е платил! Ако ГЕРБ ни е струвало 4г., колко ни е струвала Фамилия Пеевски? Такива безпринципни , нискоморални и неясно финансирани креатури да не размахват пръст пред народа!!!

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.