Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Замесен в наркоразпространение бе застрелян в София

25 коментара
Замесен в наркоразпространение бе застрелян в София

Криминално проявен мъж, регистриран в полицията за разпространение на наркотици и закана за убийство, е бил прострелян снощи в столицата, съобщиха от  МВР.  30-годишният Асен Лазаров бил открит мъртъв в 22.45 часа в петък във вход на кооперация на бул. "Цар Борис ІІІ" 60.

Мъжът е прострелян с три куршума, като един е попаднал във врата му, а другите два в гърдите. Лазаров бил намерен от две момичета - негови познати.

Те разказали на полицията, че докато били с мъжа, някой му позвънил по телефона и той излязъл пред блока, в който живеел.

След като Лазаров се забавил, двете момичета решили да си тръгнат и намерили тялото му във входа.

На място веднага е била изпратена оперативно-дежурна група от СДВР и съдебен лекар. Извършен е оглед и са иззети веществени доказателства.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

25 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #25

    Na nikoi ne pojelavam da zagubi tolkova skup chovek, na nikoi ne pojelavam da se chuvstva taka kakto blizkite i prijatelite mu. Pochivai v mir Asencho.. edin den shte se vidim..

  2. Анонимен
    #24

    wseki narkoplasior trjabwa da znae, che towa go chaka nakraja.

  3. Анонимен
    #23

    Не Mickey - полицията го прави. При това от години. Ако прочетеш веднага ще видиш, че опита за маргинализиране на жертвата е направен в полицейското прессъобщение, което тук е цитирано.

  4. Mickey
    #22

    Само аз ли добивам впечатление, четейки такива "уточнения" на журналята ни, за убитите, ЧЕ СЕ ВОДИ КАМПАНИЯ ЗА ПРИКРИВАНЕ НА УБИЙЦИТЕ, услужливо насъсквайки общественото мнение срещу жертвата! (един от многото примери:- убийството на момичето в парка, което "обичало алкохола и живота на открито" Гнуъъъъъс!!!!! Разбира се това същото "посолено" от многониковите форумни фуражки с редовните : "тъй му се пада" "нека се избиват" "един боклук по-малко" :):):) А БОКЛУЦИТЕ в БГ стават все повече и по-силни!

  5. Анонимен
    #21

    19, пак не си си пил хапчетата!

  6. Анонимен
    #20

    Добре че Цвъки ликвидира престъпността и Нашата Полиция ни пази защото, ако не беше така да са очистили и двете мекици намерили трупа! 2 на 1 за Цвъки!

  7. Анонимен
    #19

    Eй тъп народ сте българите, все ви виновна полицията, кой ги съди бе хора, полицията ги хваща, червения независим съд ги пуска!

  8. Анонимен
    #18

    Сега ще обяснят,че убитият е бил регистриран в полицията за разпространение на наркотици,тя горката го е търсила , но не го е намирала , за да го арестува и затова си останал само с регистрацията. Защо се подигравате с нас бе униформени и цивилни олигофрени?Кой си мислите,че ви вярва или си приказвате колкото да не мълчите.Престанете най-сетне!Като не можете да се справяте с тия изродщини си ходете в къщи.Народът сам ще се оправя.

  9. Анонимен
    #17

    Нека наркотрафикантите продължат да се избиват помежду си.

  10. Анонимен
    #16

    То и пишещите по форумите (срещу правителството) са регистрирани (където трябва).

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.