Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Заместник на Ваньо Танов подаде оставка, била по лични причини

4 коментара
Заместник на Ваньо Танов подаде оставка, била по лични причини

Зам.-директорът на Агенция "Митници" Николай Алдимиров е подал оставка преди две седмици, на 27 август, и тя е била приета, съобщиха онлайн-медии. Информацията е била потвърдена и от агенцията.

Алдимиров бе на поста около година, когато бе назначен по предложение на директора на митниците Ваньо Танов от министъра на финансите Симеон Дянков. Той зае мястото след като то бе овакантено от Антоний Странджев.

Алдимиров отговаряше за митническото разузнаване и последващия митнически контрол.

Според агенция митници оставката на Алтимиров е с лични мотиви и не се дължи на напрежение между него и директора на митниците Ваньо Танов.

В момента в митниците текат структурни и персонални промени, свързани със задължителния висш образователен ценз на служителите. Над агенцията виси заплашително и идеята за местенето на централното ѝ управление в Русе. Тази идея на финансовия министър Симеон Дянков се посреща изключително остро от работещите в управлението. За момента местенето не е стартирало и има вероятност да не се осъществи на този етап, въпреки натиска на Дянков.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

4 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #4

    Според агенция митници оставката на Алтимиров е с лични мотиви и не се дължи на напрежение между него и директора на митниците Ваньо Танов. Глупости на търкалета.Скандал има,напрежение има,има и неразбирателство между двамата.Друго е интерестното в случея.Танов стоварва вината ,за провала си върху всеки,който не му е удобен.Човек на Цветанов,няма как да вирее в тази среда.Само агентите на ДС,са в разбирателство с този кретен,и затова са на ръководни постове.Жалкото е ,че този непрофесионалист съсипа една приходна Агенция,която имаше приходи над 50процента към Бюджета .Сега положението е плачевно,а и продължава да става по-зле.

  2. Анонимен
    #3

    "Реформата"продължава.Сега хората назначени от Алдимиров,ще бъдат уволнени,съкратени и заличени от лицето на земята от Танов.Такава е "политиката" му.Браво Ваньо,и този път успя да премахнеш хората на Цветанов.Да ама сега очаквам да има "акция"от МВР.Флашки и "задни прашки",ако ме разбирате.

  3. Анонимен
    #2

    В последните месеци Алдимиров и Танов даже не си говореха.Само служебно.Нормално е при такъв Директор като Танов,това да се случва.Този неандерталец неговори с никой освен с любовницата си Кирилова и с шофьора си.Затова и резултатите от провежданата реформа са плачевни.Никакъв професионализъм от този индивид.Втори заместник бяга.Замислете се.Тази "реформа"продължава вече трета година,а резултата е.....нулев.Съсипването на приходна Агенция е голямо престъпление, в някои "топли страни".Този удар е

  4. Анонимен
    #1

    Алдимиров,отиде от ДАНС,с голяма кошница в Митницата,но си тръгва с празна.Танов и Дянков няма да оставят човек на Цветанов да бере сладки пплодове от тяхната си градинка.Шут,вън.Знаем ги тези доброзорлем оставки!

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.