Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Кандидатът на БСП от гражданската квота Детелин Далаклиев е... член на ГЕРБ

49 коментара
Детелин Далаклиев

Световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, който е в листата на БСП за изборите през май от така наречената гражданска квота, е член на ГЕРБ и към момента все още е такъв.

Това обяви в Плевен бившият председател на 41-ото Народно събрание Цецка Цачева, която е водач на листата в региона на управляващата доскоро партия.

Далаклиев е бил приет в ГЕРБ на 12 март 2009 г. и все още е член на партията, уточни тя.

Боксьорът бе обявен като лице на гражданското участие в листите на БСП. Досега обаче част от "гражданските лица" на БСП дадоха "фира" и компрометираха порива на левицата да се отвори към обществеността.

След като обяви, че известният тенор Калуди Калудов влиза в листите на партията, се оказа, че той има двойно гражданство - българско и полско - и не може да се кандидатира за депутат.

Бившият посланик в Москва Пламен Грозданов пък се разсърди, че е сложен на неизбирамемо, според него, място, и също напусна листата на БСП.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

49 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. mapet
    #49

    Стрелецът Таню Киряков никога не е бил член на ГЕРБ, нито на каквато и да е била друга партия!!! Познавам го много добре, до скоро ми беше съотборник.

  2. Анонимен
    #48

    47 ) аз съм блондинка , искам наш Ваньо , да ме приватизира хард , на тъмно , под масата , под файтона .......... жълто и черно ми е любимата комбинация , ще сме си лика прилика !!! Искаш ли да ни светиш , като крадем ?

  3. Анонимен
    #47

    Ако бях жена и особено ако бях проста жена, сигурно и аз щях да гласувам за Бойко Борисов. Или поне ако бях от Стокхолм, та да имам Стокхолмски синдром.

  4. Анонимен
    #46

    Е-е-е-е, сефте. Та той самият Бойко е член на БСП*, та вие за един боксьор, дето няма и черен колан даже. * БСП, защото когато напуска МВР, за да запази членството си, БКП вече се е преименувала.

  5. Анонимен
    #45

    35 )Най ми е смешно , когато костоваците напишат ГЕРБ= БСП :))) плоска истоиря . Забравят как Коменданте гласува вотове на недоверие като за световно , и то за щяло и нешяло !!! Как стана така , че след червено-синият метеж Герб увеличават подръжниците си , БСП ги намаляват , а ДСБ са без шансове са парламента ? Прост бил народа , много е лесно така !!!!!!!!!

  6. Анонимен
    #44

    Герберите са ГЕНГ-БЕНГ бригада за мащабни обири и нищо повече. Нормално е да губят членска маса постояно, защото първоначалните лъжи на Боко вече са тотално развенчани.

  7. Анонимен
    #43

    Показателно е, че членовете на герб масово потичат към БСП. Левите са единствената партия, която показва реална воля за обновление.

  8. Анонимен
    #42

    EU Да, но мочавия политолъг Дайнов е на друго мнение. Може би реформите в страните от бившия социалистически лагер трябваше да включат забрана на политология, политолъгия, социология, социолъгия и историчария във висшите и средни учебни заведения... 33 24, 'варварската орда' наистина се еманципира от създателите си, и се опитва да построи европейска държава. С много грешки, като се има предвид произходът им, но не са рубладжии, а българи. И това е най-важното. Останалото се учи.

  9. Анонимен
    #41

    И аз съм от ГЕРБ !!! То остана ли някой при Съсела и Сирищника , освен Костов и Местан ?

  10. Анонимен
    #40

    Стрелецът Таню Киряков - втори в листата на БСП в Русе - също от гражданската квота, също е член на ГЕРБ.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.