Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Кандидат за общински съветник от ГЕРБ арестуван с амфетамини

8 коментара

Третият в листата за общински съветници на ГЕРБ в Раковски Петко Чучулски е бил арестуван за притежание на амфетамини, потвърдиха в понеделник от партията.

„Задържането на Чучулски отново доказва, че ГЕРБ не разпъва политически чадър над никой, без значение дали е бил кандидат за кмет или общински съветник”, коментира кандидатът за кмет на ГЕРБ в Раковски Иван Антонов, цитиран от „Блитц”.

Заради ареста местното партийно ръководство свика извънредна пресконференция, на която обяви, че изключва от редиците си Чучулски. Тъй като листата вече е регистрирана обаче, той не може да бъде изключен от нея, а просто ще бъде призован да напусне общинския съвет, след като бъде избран.

За втория в листата на ГЕРБ Дамян Георгиев от БСП обявиха в декларация, че също е бил задържан с наркотици – неизвестно количество марихуана, от управляващата партия уточниха, че няма образувано дело и повдигнати обвинения и затова няма какво да коментират.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

8 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. dr.petroff
    #8

    С една дума - не ви щем заплати.Ние ще си ги изкараме. Показват и как ще ги вадят.ББ много се изложи,но очевидно ще видим и по-големи падения от ПАРТИЙНОТО,ОБЩИНСКОТО И ЛИЧНО НА ДРУГАРЯ ББ РЪКОВОДСТВО.ЦЦ,давай смело,ти си знаеш.

  2. Анонимен
    #7

    Дребна риба. Показна акция. За лапни-арани и олиго-рени.

  3. Анонимен
    #6

    Не се е отчел пред партиината каса и Цецко веднага реагира.

  4. Анонимен
    #5

    Венсеремос другари брокери, дилъри, трафиканти, сводници, пладнешки айдуци и всякаква друга паплач !!! Сплотете се в редиците, под знамената и в изборните листи на другарите от ГЕРБ ! Аз за всико съм се погрижил !!! Ваш Гоце от Сирищник

  5. Анонимен
    #4

    Кандидат за съветник в листата на ГЕРБ-Раковски под номер 3 е единият от задържаните с амфетамини при операцията на полицията в петък. Това е 29-годишният Петко Чучулски от Стряма.

    Задържането на Чучулски отново доказва, че ГЕРБ не разпъва политически чадър над никой, без значение дали е бил кандидат за кмет или общински съветник. Това заяви за Дарик кандидатът за кмет на ГЕРБ в Раковски Иван Антонов. По думите му, Чучулски е извършил престъпление и ще трябва да си понесе последствията. Тази вечер

  6. От Драгалевци
    #3

    Такава им е цялата партиика ГЕРБ- мошеници, многодомци, контрабандисти, подкупополучатели, накопласьори и тъпи и прости милиционери Това са те и това могат

  7. Анонимен
    #2

    Защо като няма политически чадър над членовете на КОМУНИСТИЧЕСКАТА ШАЙКА гейрп ,са издигнати за кандидати за общински съветници в София „брокерите „ ,нашумели с подкупа за плевнелиев ?

  8. Анонимен
    #1

    Театрални упражнения като за предучилищна група

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.