Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Лекар наби жена в центъра за спешна помощ във Враца

7 коментара

Лекар е набил  жена в центъра за спешна медицинска помощ във Враца, съобщиха от полицията  в града. Жалбата е подадена в полицията от Н.Д. от Враца, която посетила  спешния център вчера. След възникнал скандал между нея и един от лекарите, ѝ е бил нанесен побой от него.

От полицията съобщават, че лекарят, нанесъл побоя е  С. С. от София, който е бил на смяна в ЦСМП-Враца.

От врачанската болница съобщиха обаче, че веднага след инцидента лекарят също се е оплакал официално от агресивното поведение на пациентката. Веднага след това в спешното отделение са монтирали паник-бутон, съобщи БНР.

Преписката по случая ще бъде изпратена в Районна прокуратура-Враца с мнение за образуване на досъдебно производство.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

7 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #7

    Gen. Augusto Pinochet: В Америка болниците си имат охрана, за да могат лекарите да работят по пациентите си, а не да се занимават с изкукалите им роднини. Къде е била болничната охрана.

  2. Анонимен
    #6

    Жената случайно да е била циганка?

    Защото, макар и принадлежността ѝ към дадена народност да не ѝ дава автоматично "правото" да бъде понатупана от вещо медицинско лице, то, уви, принадлеността към гореспоменатата народност твърде често (по мой собствен опит във видни лечебни заведения като Пирогов или ИСУЛ) се свързва с изстъпления, заплахи, обвинения в лошо отношение "само щото сме цигани" и въобще реплики от вида на "Ти не ме знаеш! Аз съм луда, луда съм, не съм добре, ще ти откъсна главата аз

  3. Анонимен
    #5

    Когато и да набиеш една жена, все ще е късно ;)

  4. Анонимен
    #4

    Интересно. Пък може жената да го е ядосала с нещо. А пък може и по женски да го е наклеветила. Мен така ме клеветяха съученичките ми навремето. Вдигат ръка и ме наклеветяват. Пък преди това са ме ядосали.

  5. Анонимен
    #3

    В цялата история не е ясно, кой крив, кой прав, НО личната ми преживелица от този спешен център преди 3 години беше подобна. Дежурната рентгеноложка в леко опиянено състояние изпадна в крайно раздразнение, че се налага точно по обедно време да прави снимка на цитирам "некакъв дъртак дето се тута със събличането". Въпросният пациент бе 70 годишен дядо със съмнение за счупена ключица.

  6. Анонимен
    #2

    Към 1 Нали от полицията са съобщили така. Какво искаш?

  7. Анонимен
    #1

    За Mediapool лице, представило се за лекар, е лекар.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.