Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Магистрала “Тракия” готова за рождения ден на премиера

36 коментара

Последната отсечка от магистрала “Тракия” от Ямбол до Карнобат няма да бъде завършена в предварително договорения срок през февруари.

 

Агенция “Пътна инфраструктура” (АПИ) и изпълнителят обединение “Тракия ІV”, с водещ партньор “Хординг Пътища”, са подписали официално споразумение за удължаване на срока до 31 май, съобщиха от АПИ.

 

Това означава, че магистралата от София до Бургас ще бъде готова за рождения ден на премиера Бойко Борисов на 13 юни. През 2012 г. на рождения му ден беше открит официално участък от околовръстния път на София.

 

Причината за удължаването на срока са форсмажорни обстоятелства - тежката зима и пролет на 2012 г. Обилните снегове и последвалите наводнения разрушиха на два пъти изграждащ се мост. Освен това на изпълнителя му се наложи да извърши допълнителни дейности, за които получи още 25 млн. лв.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

36 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #36

    на когото не му харесват магистралите да пътува по второкласните пътища и по-точно за морето да пътува от Козлодуй през Кнежа и Пелово и след това пак да пише глупости -ние лично ще пътуваме по магистрала хемус до софия и след това по Тракия -може разстоянието като километри да е по-голямо но магистралата е нещо много удобно и ще пристигнеме на морето по-бързо от колкото по второкласните пътища пълни с дупки като кратери и добре г-н Борисов строи магистрали но е направил нещо а за другите правителства някой спомня ли си какво са направили освем да я ограбят колкото се може повече .......

  2. Анонимен
    #35

    Това за рожденния ден си го измисли Медия пул - държанката на Хамстера. А ако ще говорим кой какво е свършил.Ами БСП-то много свърши - един гьол за 2 милиарда лева, един Цанков камък за още толкова без предназначение, едно Водно огледало за незнам какви пари. А тук магистралите. По тях се пътува. Който не ги одобрява да не кара по тях.

  3. Анонимен
    #34

    Това правителство даже и магистрали не успя да направи. За 4 години пуснаха 2 отсечки на магистрала тракия с евросредства(колкото мин. правителство с бюджетни пари). И довършиха 20-те километра магистрала Люлин

  4. Анонимен
    #33

    Лумпени,нищо не заслужавате ! Стойте си у гьола и си трайте,специалисти малоумни !

  5. Анонимен
    #32

    А какво стана с магистрала Марица? Издъниха се и сега си мълчат. Нали бяха обещали 3-те магистрали за мандата да са готови?

  6. Коментарът е изтрит заради реклама или спам.
    #31
  7. Коментарът е изтрит заради реклама или спам.
    #30
  8. Анонимен
    #29

    Като ще я караме по царски, за рождения ден на Бойко да вдигнат успеха на учениците с една единица.

  9. Анонимен
    #28

    ЦИТАТ: " Магистрала “Тракия” готова за рождения ден на премиера" КОМЕНТАР : ЛЪЖА Е !!! ОТСЕЧКА / САМО ПОРЕДНАТА ОТСЕЧКА/ ОТ МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ ВЕРОЯТНО ЩЕ БЪДЕ ГОТОВА ЗА ТОЗИ ДЕН, А НЕ МАГИСТРАЛА КАКТО СПЕКУЛИРА, ЛЪЖЕ И НАБИВА В ГЛАВИТЕ НИ ИЗПЕЧЕНИЯ ЛЪЖЕЦ-ПРЕМИЕР ЧЕТИРИ ГОДИНИ, ЧЕ СТРОИ МАГИСТРАЛИ.

  10. Анонимен
    #27

    Е, банално е вече! Да помислят и за нещо друго! Например кой да му направи един хубав дудук! Имам предвид музикалния народен инструмент! :)

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.