Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Меглена Кунева отрича да има общо с изработването на ACTA

45 коментара

Меглена Кунева не е участвала в каквито и да било преговори по споразумението срещу фалшифицирането АСТА, което среща сериозен отпор както в Европа, така и в България. Това уточнява Кунева в страницата си във Facebook в понеделник.

Коментарът на председателя на Сдружение "България на гражданите" е във връзка с публичните коментари от последните дни, че Кунева в качеството си на еврокомисар за правата на потребителите също носи вина за споразумението.

"Реставрирам тройната коалиция, открадвам партията на Слави Бинев и се подписвам под АСТА според хора, с които се наложи да работя в част от кампанията ми за президент. Очаквам утре да прочета с колко деца закусвам сутрин", коментира язвително Кунева, цитирана от пресофиса си. Според нея "генерирането на енергия в нашето сдружение уплаши бъдещите коалиционни партньори - ГЕРБ и БСП", а фабриката за компромати е заработила отново "с пълна сила".

"Явно така ще бъде след всяко социологическо проучване, посещение в страната или пресконференция на лицата на "България на гражданите". Нищо ново, просто проява на лош политически вкус", казва още Меглена Кунева.

Тя заявява, че никога не е участвала и не е имала отношение към преговорите по АСТА нито в качеството си на български еврокомисар, нито след това. Според Кунева интернет е свободно пространство и трябва да остане такова.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

45 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #45

    кунева е човек на място,за разлика от б.б.,я.я.,костов и пр.,които са истинските национални предатели на българия-и лакеите им могат да врещят колкото си щат,но народа проглежда с всеки нов ден..!!дано има време повече хора да прогледнат,та на изборите никога повече да не се изберат такива като герб,рзс и подобните им партийки,че зле за бг.!! много зле за бг. ще бъде,ако герб§сие останат на власт,много!!!

  2. Анонимен
    #44

    Куневата да не отрича нищо, във всички задкулисни игри все там се вре....

  3. Анонимен
    #43

    Кунева е бъдещият премиер на България. Затова комунистите от ДСБ толкова яростно я плюят.

  4. Анонимен
    #42

    Ч-ш-ш-ш-т! Другарката Пръмова, пардон - Кунева, е новият проект на САЩ и евробюрократите, как така ще приказвате лошо за нея? Я питайте соросоидите колко е велика! Тя с голи гърди защитаваше правата на потребителите като един виден представител на гражданското общество у нас и граждански еврокомисар! Да не си помислите, че някога е била чиновническа номенклатура, не! Тя е една велика гражданка, дори пред баш еврокомисаря брани самоотвержено правата на гражданките, особено на една от тях с име Меглена. Устно ги брани!

  5. Анонимен
    #41

    Първият кръг от преговорите за ACTA - Anti-Counterfeighting Trade Agreement (Търговска спогодба срещу подправянето) се е провел през юни 2008 г. в Женева, Швейцария. През 2006-2007 г. Европейската комисия взима участие в предварителните преговори за спогодбата. По това време еврокомисар за защита на правата на потребителите в ЕК е г-жа Кунева. Ако наистина тогава тя не е имала никакво отношение по въпроса за включване на ЕК в преговорите по спогодбата то това не говори особено добре за нея, ако сега не казва истината също.

  6. Анонимен
    #40

    до 38 - това да си член на борда на банка не е чест, а срам. членовете са доказани рушители на обществото, хора, подкопали неговите етични норми.а кунева просто е един безличен чиновник и подобни ней в европа я препознаха като свой човек. а там е пълно с такива чиновници (мижитурки).но тя вече е с психологически проблеми.забелязвате ли,че трудно се владее и вече е много нервна. това, което коментираме доказва тезата ми.от горният текст,личи неувереност.иронията е най - лесния начин да отклониш вниманието без да отричащ фактите. забелязвате ли, кунева никога не дава факти. решението е просто - отминете я с презрение.зад нея обаче са скрита кохорта лапачи. от тях се пазете

  7. Анонимен
    #39

    Само наркоманчетата и пласьорите на джойнт протестират и пищят срещу АСТА-та, споразумението е перфектно, и слага край на пиратството веднъж и завинаги! Време беше да го изготвят!

  8. Анонимен
    #38

    Кунева е член на борда на директорите на БНП и продължава да бъде съветник на ЕК. Не си спомням някой друг от селските цървули, които оничате да си избирате, да е получавал подобни предложения. Знам, че не понясяте някой да стърчи по-високо от масата торфени червеи, но реалността е такава, каквато е и ще се наложи да го преглътнете. Кунева е човекът, който получи доверието на Европа. Всички останали драпат като луди и те да намажат, ама йок. Най-много някое фото с шефа на ФБР или Сикрит Сървиз, както Пардю добре описа.

  9. Анонимен
    #37

    35-ти, това Бойко сам ли ти го каза или кучето му, докато облизвахте съвместно краката на Великия Вожд?

  10. Анонимен
    #36

    Kuneva se finansira ot Atanas Tilev, Brigo Asparuhov i hora ot Vienskia krag na komunistite.S Borisov veche sbarkahme - pazete se i ot tazi

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.