Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Мъж на 31 години от Димитровград се самозапали

12 коментара

Мъж на 31 години от Димитровград се е опитал да се самоубие в сряда, като се е самозапалил с бензин, съобщиха от противопожарната служба в Хасково, цитирани от БТА. Той е транспортиран до клиниката по изгаряния в Пловдив с 30 процента увреждания от огъня.

 

Минути след полунощ мъжът се напръскал с бензин и драснал клечката. За секунди бил обхванат от пламъци, което го уплашило и той събудил сестра си, която спяла в съседната
стая.

 

Жената подала сигнал на спешния телефон 112 около 00:40 минути. До идването на пожарникарите и медиците, тя се опитала да спаси горящия си брат. Жената също е приета в пловдивската болница с 10 процента изгаряния по ръцете.

 

Истинска "епидемия" от самозапалвания се разрази в края на зимата, която постихна в последните два месеца. Причините за прибягване до този мъчителен начин за самоубийство са различни - от лични драми, до мизерия, безизходица, отчаяние.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

12 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #12

    Другарят Янаки Стоилов бе човекът,който по времето на Тройната коалиция като председател на парламентарната правна комисия пробута законът,който развърза ръцете на банките да прибират жилищата на хората.

  2. Анонимен
    #11

    1: Епидемията от самозапалвания започна в средата на февруари т.г. по време на правителството на Бойко Борисов. Предпоставките за избухването и се трупаха повече от 3 години и 6 месеца. През цялото това време Бойко Борисов прехвърляше отговорността за всичко лошо върху предшествениците си Станишев, Костов и др. За съжаление, не можем да очакваме епидемията да затихне преди ликвидирането на последиците от управлението, което я предизвика.

  3. Анонимен
    #10

    Костов и БСП са виновни!

  4. Анонимен
    #9

    Банката е виновна.Дали са му кредит,когато е имал редовни постъпления.После загубил работа.Почналида го изнудват и заплашват и момчето излесло от самоконтрол.

  5. Анонимен
    #8

    @6: :)))))))))))))))

  6. Анонимен
    #7

    Самозапалванията не са заради ГЕРБ,а са провокирани от бедността и отчаянието,в което ни вкараха комунистите-60 години преди и по времето на разграбването,извършено от социалистите в БГ- прехода.

  7. Анонимен
    #6

    Пак ли Костов бе?!

  8. Анонимен
    #5

    4, ако управляват с приоритетите, посочени от 3, може и да не успеят да стигнат до спасителния съд - и Цацаров няма да ги спаси от народната любов.

  9. Анонимен
    #4

    @3: аз бих им дал 5 до 10 години, но съда е "независим"... ;)

  10. Анонимен
    #3

    Това е една седмица след управлението на новото правителство. А то вместо да започне с въпросите за работните места, започна с Белене и тютюнопушененот, както и с оправдаването на доносниците от ДС и спиране на закона за разрушаване на незаконните къщи на тия от Тройната коалция и техните приятели! Колко време им давате?

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.