Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Премиерът: Аз си върша прекрасно работата без първа дама, и Плевнелиев ще се справи

65 коментара
Премиерът: Аз си върша прекрасно работата без първа дама, и Плевнелиев ще се справи

В нашата партия не се врем и не се интересуваме от личния живот на хората, заяви премиерът Бойко Борисов в четвъртък пред Нова телевизия по повод отсъствието от публичната сцена на съпругата на президента Юлиана Плевнелиева, което бе компенсирано в последните дни с вадене на нейни коментари от социалната мрежа , част от които откровено критични към властта и самия Борисов.

“Това беше приоритет на други правителства. Българските граждани гласуват за президента Плевнелиев, а не за неговата съпруга. В края на краищата всеки мъж или жена избират своя партньор в живота и е важно те да се разбират вкъщи“,  уточни министър-председателят, след като в сряда пред медиите прати по президента специални поздрави на съпругата му .

“Щом имат три деца и се разбират, това е достатъчно за мен. Така че аз нямам честта да я познавам. Но като съпруга на мой приятел, на мой колега и сега президент на България, мога само да ѝ изпращам поздрави и да ѝ желая да се чувства добре. А това, че тя има свое мнение или че тя може да има други разбирания, ето това е демокрацията. Тя може да ги изразява“, допълни още премиерът.

“Приемам го и, както аз мисля, че прекрасно си върша работата и без първа дама и никъде не ми е потрябвала, в интерес на истината, така и той мисля, че ще се справи прекрасно“, каза той.

Попитан знаел ли е каква опозиция има в лицето на Юлиана Плевнелиева, Борисов отговори: “Да, разбира се. Естествено“.

Юлияна Плевнелиева блесна със статусите си в социалната мрежа Twitter. Един от най-популярните туитове на първата дама е писанието ѝ от 18 октомври 2010 година: “Не ни трябва бойкометър, трябва ни бойкомет. Да го прати през девет планини в десета и там да се оправят, завалиите...”

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

65 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #65

    прекрасно си върша работата и без дама и никъде не ми е потрябвала

  2. Анонимен
    #64

    Бойко има проблем, бих казал-ПРОБЛЕМИЩЕ!Избра си послушен Президент, но случи на непослушна първа дама!Ами ако първата дама превърне Президента в непослушко и тогава застане до него, еле пък ако това се случи около изборите.....Получава се истински БОЙКОМЕТ!

  3. Анонимен
    #63

    И какво излезе сега, Сергейчо го обвиняваха и се смееха, а сега се хвалят, че ще се оправят сами, без първи дами.Сами помежду си, или съвсем сами?

  4. KOH
    #62

    http://networkedblogs.com/taALq Лично, единствено и чао! :)

  5. Анонимен
    #61

    Президентшата хич не прилича на интелектуалка. По скоро прилича на забравена в кьошка мотика омотана в стари парцали. Ама каво да се прави, всеки си избива комплексите както може.

  6. Анонимен
    #60

    Прав е бащицата да си е сам, затова му е дебел врата, може би :). Жените само разсейват човека с неприлични предложения и все гледат да го отклонят от курса му. Щото за съпругата права линия е само линията успоредна на нейните желания.

  7. emma
    #59
  8. Анонимен
    #58

    В нашата партия не се врем и не се интересуваме от личния живот на хората, заяви премиерът Бойко Борисов и затова ли подготвяхте въпросници за хора от опозицията. Кой какъв прякор имал? С кого се познавал? Какви снимки има на бюрото си. Какви са му слабостите и т.н. Въобще не се интересувате от личният живот на хората.

  9. Анонимен
    #57

    Юлияна Плевнелиева е родена на 28 януари 1975 г. Завършила е Втора английска гимназия в София през 1994 г., а през 2000 г. – право в Нов български университет. Тогава се жени за 11 години по-възрастния от нея Росен Плевнелиев. Питам се само за едно - как така без IT образование отговаря за IT отдел????

  10. Анонимен
    #56

    Ало, верният на партията № 55, пак ли не си разбрал? Посланието на "първата дама" е в друг смисъл. А вашият Велик какво парви вече три години? И преди това четири като главен секретар на МВР? Ех, този наш Херкулес, все нашенски, Андрешковски...И каруцата му все в блатото. Магистралите му-излизани, пълни със затрупани коли и хора.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.