Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Премиерът доволен, че "Арена Армеец" не е накаляна преди "Night of the jumps"

1 коментар
Премиерът доволен, че "Арена Армеец" не е накаляна преди "Night of the jumps"

Премиерът Бойко Борисов в компанията на спортния министър Свилен Нейков инспектира подготовката за мото шоуто "Night of the jumps", което ще се проведе в събота, съобщи БГНЕС.

Борисов бе доволен от работата по състезанието и поздрави организаторите. "Най съм доволен, че залата не е накаляна. Заслужават поздравления работещите тук. Това са над 70 тира кал. Скъпо ни е, но се надявам тук да подобрят световен рекорд. На 12 метра нагоре трябва да мине една летва. Тези хора, които обичат екстремни спортове, не са си и мечтали, че ще видят това в България, в нова зала", заяви премиерът.

Председателят на "Гран При България" Румен Петков също бе много радостен от спечелването на домакинството за това зрелище. "Съумяхме да убедим промоутърите, че сме номер едно не само в мотокроса и супер мото, а и в най-атрактивното състезание. Искам да благодаря на хората, работещи тук. Трасето вече е факт. Без подкрепата на правителството нямаше как да стане това. Състезанието ще има над милиард и половина аудитория чрез "Евроспорт". Така ще получим вниманието, което заслужаваме", каза бившият вътрешен министър.

Бойко Борисов разясни и как стоят нещата с организацията на тенис Турнира на шампионките, който в следващите три години ще се играе именно в "Арена Армеец". "И за тенис любителите, изчистихме всички плащания по провеждането на трите турнира в тази зала. Ще видите най-добрите тенисистки", увери министър-председателят.

Той засегна темата и за предстоящото построяване на новия Национален стадион. "Сега се взимат решения от Министерството на отбраната за резервоарите, от МВР за хеликоптерните площадки, за хиляди решения, спънки. Нали знаете, в България нещо отначало всички не го искат, както беше и с тази зала. Всички ми казваха да спря строенето ѝ. Но сега като идват звездите на света сме доволни. Така, че ще проявим търпение", посочи Бойко Борисов.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

1 коментар

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #1

    Нещо не е наред. Не е ли това "частна" инициатива, не е ли това дейност на стопански субекти с цел печалба? Защо се набутва цялата държава в лицето на премиера, защо Министър претседател ходи да инспектира и в същото време играе ролята на PR във връзка с предстоящи събития? Да не се окаже, че разходите ще са за държавата (т.е. за нас данъкоплатците) а печалбата ще е за някой друг? С две думи да поканят примиера на събитието е едно а съвсем друго е той да се изживява като "ръководител, организатор

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.