Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Премиерът изпревари Бербатов и е №1 за “Футболист на годината”

Борисов: Ще приема наградата, вкарвам повече от Гонзо

113 коментара
Премиерът изпревари Бербатов и е №1 за “Футболист на годината”

След като футболистът Христо Стоичков преди седмици получи академичното звание Доктор хонорис кауза, неговият приятел и премиер на България Бойко Борисов е на път да спечели приза “Футболист на годината за 2012”. Това става ясно от резултатите на онлайн допитване, в което министър-председател излезе в понеделник на първо място с 38 на сто. 

 

Борисов, който е пожарникар по образование, но свири на китара и рисува скици по време на заседанията на кабинета, изпревари според вота на футболните запалянковци досегашния убедителен лидер в класацията и носител три поредни години на приза Димитър Бербатов.

 

До 18.00 ч. Борисов водеше с 12 процента нападателя на “Манчестър Юнайтед”, който бе получил 26% от одобрението на феновете. 

 

Борисов коментира, че за разлика от почетното членство в БСХ ще приеме на наградата за футболист на годината.

 

"Не е като с художниците, нали, или там с... ако песнопойци дойдат или подобно, разбира се, че ще. . . Ще си я взема с пълната. . .Значи, виж, във футбола е като красотата при жените или примерно потентността при мъжете. Никой не се признава за по-слаб. Няма как да се призная за по-слаб. "Тигрите" са голям отбор. . . ето, Гонзо, нека си признае, последния път доведе там 4 левскарчета срещу нашите тигри от Бистрица и ги бихме 18:12, И той вкара 4 гола, аз му вкарах 8", заяви Борисов пред бТВ.

 

Той коментира още, че никога не би посъветвал Стоичков да стане доктор и сподели, че" сигурно почти няма университет да не са ме канили и мен за доктор". Помолен да уточни кои учебни заведения са го канили, той посочи Пернишкия университет.

 

Гласуването за футболист на годината става на официалния сайт на мероприятието www.futbolist1.bg , като преди това е необходима безплатна регистрация на потребителите.

 

Правилата са такива, че феновете първо ще изберат най-заслужилите според тях футболисти, след което журналисти ще определят най-добрия играч за 2011 година. Условието за окончателната подредба е името на футболиста да участва в списъка на феновете.

 

Вече от списъка има и един отпаднал играч. Това е футболистът от Б-групата Васил Лукавеев от отбора “Драгор” Пазарджик. Той бе изваден от класацията, тъй като за отрицателно време събрал около 200 гласа, което накарало организаторите да сметнат, че запалянковците се опитват да подбият авторитета на анкетата.

 

Въпреки това обаче никой не смее да извади от класацията премиера, който играе за тима от В-група “Витоша Бистрица”.

 

Футболната кариера на министър-председателят датира още от неговата ранна детска възраст, когато "с едната ръка ядях филия с мас, а с другата ритах топка".

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

113 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #113

    хелоууууууууууууууууу, да ви врътна малко. Да бягаш никак не е лесна работа.Изисква се скоростна и физическа издръжливост. Справка - бивши атлети, пък и футболисти. За да издържаш, трябва да покриваш теста на Купър, което значи да избягаш с темпо от около 90-92 сек. 7 обиколки по 400м. Който се е занимавал със спорт знае как се бягат 400 м. Въпросния претендент за футболист № 1 вероятно ще ги пробяга за 130-170 сек. като едва ли след това ще има сили за останалите 6 обиколки. Ако не вярвате на професионалното ми око, хвърлете ръкавицата в медиите.

  2. Крум С.
    #112

    Може би няма да е лошо да се пусне подписка, с която да се задължи треньора на националния ни отбор да включи ББ в състава и то естествено като капитан. Играч на такова високо ниво като него непременно ще подобри представянето на националния ни отбор и той ще стане ефикасен и прочут точно като сегашния ни министерски съвет. Вярно е, че има едно "малко" проблемче - играчите в чуждите национални отбори е много вероятно да не се съобразяват с това, че срещу тях е ББ, но си заслужава да опитаме.

  3. Анонимен
    #111

    НИЕ СМЕ №1 ! БОйКО Е ПОЧЕТЕН ЧЛЕН И ПО, ПО, НАЙ ПО ВСИЧКО В ЦЕЛАТА ИСТОРИЯ НА ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА !!! БоЙко натупай го тоз цървен бербатков дето утрепа ДЕДО ТИ !ША ми носи цървена фанелка , комунягага бърбатков. Цървените комуняги- ЦЦКА, БАИР ЛИВЕРКУЗЕН ,манчистър УНИТЕД СА КУМОНИСТИ ! ТВОЯ ЛЮБЯЩА ТОДОРКА.

  4. Анонимен
    #110

    e towa we4e mi idwa w powe4e, toi 4oweka semeistwo ne e sazdal, "na4alnika" mu go e nakazal!

  5. Анонимен
    #109

    И за "Мис България" ще си го изберем! Ама то тия дето гласуват за него не са наред- ако изобщо има гласували за него. За мен всичко това си е чиста манипулация. Те манипулираха изборите - та една анкета ли няма... Ама защо премиера си мисли , че трябва да е пръв във всичко- тоя човек е по зле и от Сталин , и от Фидел Кастро- ама че култ към личността си е издигнал.

  6. Анонимен
    #108

    От този хвалипръцко и безхаберник ми писна.Стига бе!!!!

  7. Анонимен
    #107

    гудю Който е гледал мач във В групите, е съвсем наясно, че нивото на футбола там, съвсем не е толкова ниско, че 56 годишен човек да може да играе. Няма да го оставят да пипне топка. Те му оускат гювеч да я пипне, правят му коридор да стреля, той насериозно се взема.

  8. Анонимен
    #106

    Боже прибери си вересиите!

  9. Анонимен
    #105

    Каква е приликата между Бербатов и Борисов? - ЧЕ И ДВАМАТА РИТАТ В РАБОТНО ВРЕМЕ. А каква е разликата? - БОРИСОВ СЛЕД МАЧА СИ МИЕ ГУМЕНКИТЕ С МАРКУЧ, А БЕРБАТОВ НЕ РИТА С ГУМЕНКИ.

  10. Анонимен
    #104

    НЕ СТЕ ЛИ ЗАБЕЛЯЗАЛИ, ЧЕ КОЛКОТО ЕДИН ЧОВЕК Е ПО-ТЪП, ТОЛКОВА Е ПО-ПРИТЪПЕНО ЧУСТВОТО МУ ЗА ХУМОР? И ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ ПРИЕМА ЗА ЧИСТА МОНЕТА. НАШИЯТ РАПОН Е ПРИМЕР В ТОВА ОТНОШЕНИЕ. НЕЗАВИСИМО ЧЕ СИПЕ НАЛЯВО И НАДЯСНО КРЪЧМАРСКИ ЛАФОВЕ И ДЕБЕЛАШКИ ШЕГИ.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.