Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Премиерът информира лично и приоритетно Иво Инджев, че ще спира "Белене"

35 коментара

Журналистът и блогър Иво Инджев, известен с яростната си позиция анти-АЕЦ "Белене", е информиран лично и приоритетно от премиера за спирането на проекта. Това става ясно от съобщение в блога на Инджев, публикувано след телефонното обаждане на Бойко Борисов, което явно е станало веднага след заседанието на Министерския съвет и преди срещата му с президента Росен Плевнелиев.

"Премиерът Борисов ми се обади лично в 12 часа и 20 минути днес, за да ме уведоми, че проектът АЕЦ "Белене” е прекратен. Издиктува ми текста на решението с няколко малки коментара. Но фактът е, да повторя: днес Министерският съвет на България е решил да спре проекта АЕЦ”Белене”. Ако съм разбрал правилно, както и поради липсата на такова съобщение другаде до момента, по някаква причина научавате за важното решение от този текст за първи път", пише Иво Инджев.

Новината за спирането на ядрения проект, взета от МС, бе оповестена пред медиите от зам.-министъра на финансите Владислав Горанов.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

35 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #35

    Съглано доклад от 2008 г. на Комисията за разсекретяване на досиетата на бившата Държавна сигурност, И.Инджев е агент на същата с псевдоним "Ивайло"

  2. Анонимен
    #34

    Аз пък мислех, че Путин му се е обадил веднага след разговора с Нашия, но това е ченгеджийска тайна, може би...

  3. Анонимен
    #33

    Сколько мно-ога гавнамьота обединилис в мощнъье гавнаметная батарея! Горкият Иво - какво ли не му прикачиха?И това иде да покаже - КАКВО? - че така трябва! Хайде,че много мерише (червенио трендафил )!

  4. doctus
    #32

    банките отказват да дадат пари за това мероприятие, това е причината за "отказа"

  5. Анонимен
    #31

    Винаги съм се срамувал от Иво Инджев, Този руски възпитаник, Московче по душа, ГАЛЕНИК на социализма, епитал от благините от веднъж и той стана атлантик. Сине искариотски я си покажи московската диплома, а не я крии. Защо сега плюеш по Русия? Няма ли в теб достойнство? Кои галеници тогава можеха да идат в СССР да учат? Невярвам да си бил толкова голям талант, та точно теб да те изпратят там да учиш. А сега какво? Затова, че те отхвърлиха от БТА в злобата си плюеш на ляво и надясно и прокарваш атлантически

  6. Анонимен
    #30

    егати държавата,дето се управлява от бивши доносници-блогъри и оръфлеци като Иво Инджев

  7. Анонимен
    #29

    Ами как да не се обади на ченге на Standby!Това само в България може да се случи.Все едно Меркел да се обажда на бивши доносници от ЩАЗИ и да ги уведомява за решенията на правителството.Начело на българското правителство кукловодите са поставили голям тъпоъгалник!

  8. Анонимен
    #28

    Ще ни натресат шистовия газ-това е номера с обаждането на лобиста за шистов газ Инджев.Гади ми се от това.

  9. Анонимен
    #27

    Ако тази информация е истина и двамата са ненормални и Борисов и Инджев. Борисов, че първи информира Инджев, откъде накъде, и Инджев за това самовлюбено изявление в блога си. Но гледайки изявите и на двамата не се учудвам.

  10. Анонимен
    #26

    са путин ще му върне кучето на кучкара и ще ни разкатаят фамилията. от росатом се натресохме на шеврон.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.