Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Пътната агенция пуска допълнително още 120 000 винетки

5 коментара

120 000 винетки ще бъдат разпространени в понеделник в пунктовете за продажба на стикери. Допълнителният тираж се наложи след установената липса на винетки в много градове на страната,  съобщи инженер Лазар Лазаров, председател на Управителния съвет на Агенция ”Пътна  инфраструктура” в събота пред БНР.

”В петък сутринта проблемите започнаха от по-малките населени места като Свищов, Димитровград, Казанлък, частично от Силистра. Имаше сведения, че в Пловдив, в някои бензиностанции, също липсват винетни стикери. В днешния ден имаме сигнал за Благоевград за едно място. Веднага пътуват 5 700 винетки специално за Благоевград. Възложили сме на печатницата извънреден тираж, за да може в понеделник да имаме още 120 000 винетки. Колкото повече винетки се купуват, толкова повече приходи има за ремонт на пътища, така че на този етап не мислим за увеличаване на цената през 2014 година”, заяви той.

Във Видин също липсват винетки. Според водачи на моторни превозни средства заредените количества по бензиностанциите са изчерпани навсякъде. Пътните полицаи ще правят компромиси и ще пускат шофьори без винетки до вторник, когато се очаква дистрибуторите за Видинско да заредят нови количества.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

5 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #5

    Да ,вярно е ,че във Видин няма винетки,тъй като поради дупките по пътищата колата с винетките закъснява.

  2. Анонимен
    #4

    Този се шегува! То в София нямаше годишни винетки, той ми говори за Видин, Благоевград и Свищов! Хайде сега да пирспадат от цената, ако човек им представи седмичната или месечна винетка, която е бил принуден да купи в петък, за да не го глобят. Наглеци!

  3. Анонимен
    #3

    Заради по -високите нива на защита , тази година май ще се купят по малко фалшиви винетки.

  4. Анонимен
    #2

    Кажете ни ,г-жо Лили Павлова,за какво се използват приходите от винетките

  5. Анонимен
    #1

    баси, от декември има нови винетки ама в партизанските райони само проблем

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.