Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Радиатор с градус е новото лого на “Топлофикация София”

3 коментара
Радиатор с градус е новото лого на “Топлофикация София”

Новото лого на "Топлофикация София" е стилизирана рисунка на радиатор, разположен в универсалния символ за градус. Той е изработен от Невена Колева, която ще получи награда от 2000 лв. за проекта си.

Новият бранд на “Топлофикация” е избран единодушно от жури. В конкурса са участвали около 400 проекта. На второ и трето място са класирани проектите на Георги Павлов, като неговата премия е 1000 лв.

До изработването на ново лого на “Топлофикация София” се стигна, след като Патентното ведомство реши, че дружеството е загубило правата си върху досегашния си бранд. С оставането на стария знак имаше риск той да се използва недобронамерено и това да навреди на клиентите ни, каза Стоян Цветанов, изпълнителен директор на общинския монополист. Той уточни, че разходите по конкурса няма да се калкулират в сметките за парно, 90 процента от които през април са под 100 лв.

Победителката в конкурса Невена Колева е възпитаник на Художествената академия, специалност "Книга и печатна графика". Тя работи в областта на графичния дизайн. Подгласникът ѝ Георги Павлов също е завършил Художествената академия със специалност "Плакат и визуална комуникация".

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

3 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #3

    Енергийната мафия кожата си мени, но не спира да краде и да дере кожи. ЧСИ Халаджова и Димоларова вече запорират пенсии и помощи за деца - за да има пари за ново лого на топлофикация. На изборите ще гласувам за тази партия, която отмени чл. 140 (3), чл.153 (1)и(6)и чл.154 от Закона за енергетиката.

  2. Анонимен
    #2

    Не съм знаел за конкурса, щях да предложа топломер с шперц...

  3. Анонимен
    #1

    Ворове и Бандюги... Отнемете Лиценза на Топлофикация! Народе? Парламенте?

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.