Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Роджър Уотърс ще пее с български деца на концерта си в София

1 коментар

Роджър Уотърс ще пее с български деца на концерта си в София "The Wall", който ще се състои на 30 август на Националния стадион "Васил Левски", съобщиха организаторите от "София мюзик ентърпрайсис".

По време на шоуто Роджър Уотърс успява да пресъздаде по уникален начин своите послания в тази автобиографична рок опера. Спектакълът е изпълнен с визуални ефекти, включващи падането на Берлинската стена, съживяване на учителя марионетка и много други.

 

Ангажиран с различни благотворителни каузи, Роджър Уотърс отделя специално внимание в шоуто си на децата. Може би най-емоционалната част от спектакъла са кадрите на радостни деца, които са изненадани от завръщането у дома на техните бащи, сражавали се в Ирак и Афганистан. Бащата на Уотърс загива по време на Втората световна война. Този факт остава отпечатък върху музикалната легенда и до голяма степен го вдъхновява за създаването на един от най-популярните и обичани албуми за всички времена - "The Wall", пише в съобщението.

 

Във всяка страна, в която представя "The Wall", Роджър Уотърс кани 15 деца на сцената, които изпълняват с него класиката "Another Brick in the Wall". Това ще се случи и у нас на концерта в София.

 

Вече се подбират децата, които ще имат уникалната възможност да пеят и танцуват редом до рок легендата. Не е нужно децата да имат добри певчески и танцови умения, за Уотърс по-важно е да усети техния ентусиазъм и да се вдъхнови от техните усмивки, посочват организаторите.

 

Музиката в "The Wall" включва вариации на "Another Brick in the Wall", "Comfortably Numb", "Mother" и "In the Flesh?", която поставя начало на шоуто.

 

Стената от бели тухли с размерите на огромен стадион не е единственият специален ефект на шоуто. Марионетки, чиято височина е колкото тази на стената, са неизменна част от спектакъла. Той е изпълнен с пиротехника, звукови и светлинни ефекти, пресъздаващи бойни самолети, а над публиката прелита огромен балон във формата на прасе.

 

Билетите за рок спектакъла на Роджър Уотърс са на цени от 65 до 180 лв.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

1 коментар

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #1

    Pink Floyd Forever!

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.