Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Синята коалиция ще подкрепи Димитър Николов за нов кметски мандат в Бургас

12 коментара

Синята коалиция ще подкрепи на изборите досегашния кмет на Бургас Димитър Николов за втори мандат. Това бе във вторник на пресконференция в града, предаде БТА.

Обединената автентична десница ще участва на изборите с обща листа за съветници. Във формата ѝ влизат СДС, ДСБ, движение "Гергьовден", ОДС и БНД. Подобно пълно обединение на сините има и в Козлодуй.

В област Бургас десни партии ще участват заедно в изборите в Несебър и Поморие. Там обаче форматът не е толкова пълен.

Представителите на политическите сили, които са се обединили в Бургас, са готови и на следизборни формации. На пресконференцията те съобщиха още една новина. Предстои подписване на споразумение с кмета Димитър Николов, който се
кандидатира за втори мандат. Документът ще включва конкретни идеи на Синята коалиция за развитието на града.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

12 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #12

    Амчи той малко малоумен си пада сегашния им кмет. Визията, дикцията, лексиката са като на питомец на помощно училище. Да бяха издигнали поне някой свой, ако ще да е оня нарцис-психиатъра, Мануелян или дори лайното Душепеев.

  2. Анонимен
    #11

    Стига с тия обобщавания за коалиции и партии. Това е местна власт, сините в Бургас (както и самият Николов като бивш техен лидер) отдавна са наясно, че не са София, нямат вина или полза от някакви си зам. министри и всякакви дивотии от тоя род. Да не говорим, че СДС дълго там се беше оплело с Данчо Цонев и разви други стари и нови депесари. Но това не е модел на ОДС, та да успокоява съвестта на СДС зарад София и някои други райони с опити за извиване на ръцете и противопоставяния срещу ДСБ. Затова тук ще успеят, а ако не се вразумят и поне за София и Варна зарад президентските си мераци - губим всички. И поставят под въпрос бъдещата коалициа и следващите избори.

  3. Анонимен
    #10

    Най-сетне да лъсне лицето на СДС, ДСБ и всякакви сини парчета - редом до ГЕРБ. Така че стига сте пълнили форумите с критики колко неграмотен, прост и т.н бил Бойко Борисов. Той си е ваш и Цецо, и Цецка, и Превнелиев и всички останали!

  4. Анонимен
    #9

    Хей сините другари, оревахте орталъка какъв комуноид бил Бойко \Борисов и сие! Лицемери? Че вие участвата в управлението на Борисов на всякакво ниво и със заместник-министри и кметове и т.н.Били опозиция? Пълни глупости!

  5. Анонимен
    #8

    Явно не сте запознати с така нареченото "обединение". Кметът Д.Николов (ГЕРБ) е бивш СДС лидер в града, а областният координатор на СДС К.Марков е действащ зам.кмет по строителството. Изводите си ги направете сами ;)

  6. Коментарът е изтрит заради нецензурни думи или обиди.
    #7
  7. Анонимен
    #6

    ехо

  8. Коментарът е изтрит заради нецензурни думи или обиди.
    #5
  9. Чърчил
    #4

    Ако е истина ,като подкрепа на визия за управление ......само овации!Ако обаче епродиктувано от котерийни интереси........то тогава нищо ново под слънцето.А на мен що ми се струва че г-н Димитър Николов се беше замесил в някакви скандалчета.

  10. Анонимен
    #3

    Инициираното от ОДС обединение, вече дава своите резултати!

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.