Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Трамвай предизвика тежка верижна катастрофа, ранени са 16 души

Лекарите се борят за живота на три жени, пострадали са и три деца

16 коментара
СН. БГНЕС

Шестнадесет души пострадаха при тежка катастрофа в центъра на столицата в четвъртък, предизвикана от трамвай. Трима от тях са в много тежко състояние, останалите са с различни травми – счупени крайници, охлузвания и вътрешни травми.

Катастрофата стана по обед на кръстовището на ул. "Граф Игнатиев", бул. "Левски" и бул. "Патриарх Евтимий". Трамвай 10 минал на червено в посока канала и ударил маршрутна кола по линия 35, движеща се по бул. "Партиарх Евтимий" в посока университета.

При удара маршрутката, в която са пътували около десет души, се завъртяла няколко пъти, помела минаваща на зелен светофар пешеходка и ударила спряла лека кола ауди, вкоято е имало хора.

Пострадалите хора са откарани в три болници – "Пирогов", ВМА и "Царица Йонна" - като най-тежко е състоянието на три жени, за живота на които лекарите се борят. Ранени са и три деца на възраст между две и петнайсет години.

Движението по трамвайната линия бе спряно, до късно продължи разследването на причините на катастрофата. Засега се допускат две версии – грешка на водачката на трамвая или технически проблем със спирачките на електромотрисата.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

16 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #16

    Фандъкова оставка,остави Прошко да пооправи София,а ти си отивай на село.Виж се на какво приличаш?

  2. Анонимен
    #15

    № 5: Братчед, тва дето си го видял, е било трамвай без спирачки, или с ватман в безсъзнание! Трябва да се обеси тоя, с чийто подпис са внесени тия трийсетгодишни каруци!

  3. Анонимен
    #14

    Днес Данка ни обясни, какво щастие ни чака, ако я изберем. Шастието доиде предиб изборите.

  4. Анонимен
    #13

    Фандъкова и Андрей Иванов трябва да отговарят за внесените 30 годишни трамвай. Който няма акъл да ходи да гласува за крадците от ГЕРБ!!!!

  5. Коментарът е изтрит заради нецензурни думи или обиди.
    #12
  6. Космополит
    #11

    Съгласен съм с номер 6. Незабавни оставки. На първо място на ватмана. А ако 6 е прав, тогава и на техника, прегледал трамвая.

  7. Анонимен
    #10

    Не гласувайте за тая селяндурка Фандъчката!

  8. Анонимен
    #9

    Да се молим на Бог за нашите съграждани!

  9. Коментарът е изтрит заради реклама или спам.
    #8
  10. Анонимен
    #7

    Жалко за пострадалите. Човек вече не знае къде какво ще му се случи. То и на село да живее, крава може да го мушне, магаре да го ритне. А да не би този трамвай да го е карал Станишев и Данаилов да се е опитал да се качи в движение, а?

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.