Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Транспортният министър задържа младите в България с флашмоб на летището

21 коментара

Под патронажа на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски на софийското летище се проведе флашмоб (спонтанно събиране на хора с определена цел) под мотото: "Да останем на инат – можем, знаем, искаме да променим България", съобщават от летището.

Пътниците на столичния аеропорт били изненадани, когато в 12:30 ч. зазвучала песента на Поли Генова - "На инат".

Едно момче развяло българското знаме, а около него, привлечени от ритъма младежи, изпълнили символичен танц, пеейки заедно песента на българската певица. Около 40 студенти от Нов Български университет, ученици от Националната гимназия по полиграфия и фотография и млади предприемачи от "Президентски клуб България" предварително се смесили с пътуващите и посетителите на Терминал 2. Младежите танцували около 3-4 минути, след което се разпръснаха внезапно, все едно нищо не се е случило.

В случая посланието било, че младите хора на България са знаещи и можещи и имат своето бъдеще в родината си – тук и сега, съобщават от летището. За тях не важи клишето: "Има само два изхода – Терминал 1 и Терминал 2 на Летище София", посочват от аеропорта

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

21 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #21

    да ги задържи Бойко.Той какъв танц ще им изтанцува?Сигурно на пробития джоб.

  2. Анонимен
    #20

    До 18. Работя в Белгия и си чакам белгийското гражданство до 3 месеца. Семейството ми все още е в България и се опитвам да намеря причина да не се откажа от българското гражданство преди дъщеря ми да е проговорила. За момента това че съм българин ми носи само негативи за последните 5 години.

  3. Анонимен
    #19

    Това е поредната платена поръчка,защото точно на следващия ден Меглена Кунева прави видеочат на тема "единствения изход от кризата за младите ли е терминал 2",и някой велик PR специалист е дал идея да се контрира поредното послание на Кунева. Но всъщност истинските пътници са Бат Бойко и всичкото гербер...

  4. Анонимен
    #18

    По страшно е че има хейтъри , които никъде не отиват но мразят страната в която живеят.Те не знаят какво и къде искат.

  5. Анонимен
    #17

    Ако целия свят рухне и остане само България сменям планетата.

  6. Анонимен
    #16

    А безплатен вазелин ще раздават ли?

  7. Анонимен
    #15

    Ее-ей, колко злоба има в българската душица...Студентчетата да не ви пука...

  8. Анонимен
    #14

    Заглавието, поставено от МЕДИАПООЛ на коментара, е изключително некоректно. То обижда както студентите, така и министъра. А склонността да се доказва колко едно нещо е безполезно, манипулирано, ненужно и всякакво там не-, е добре да се оставя без внимание. Това, което сте направили, е чудесно, по европейски младо и красиво!

  9. Анонимен
    #13

    Млади хора,имали смелостта да покажат тази мъничка своя гражданска позиция, не обръщайте внимание на злобните коментари. Толкова могат хората. И това е един вид популяризацияна вашата инициатива. Вярвайте в себе си и ще промените света! Ако министъра е дал патронаж - браво. На добър час!

  10. Анонимен
    #12

    Младите пътници от терминала са били изненадани от "ината" на младата номенклатура у нас и за малко да си хвърлят билетите в кошчетата..И да си посипят главите с пепел като знаещи и можещи.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.