Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Трети служител на реда открит мъртъв в рамките на два дни

11 коментара

Трима служители на реда на една и съща възраст загубиха живота си по сходен начин в рамките на два дни. Само в четвъртък бяха открити телата на служител от сектор "Следствени арести" – Велико Търново и на полицай от Пещера. Ден по-рано бе намерено и тялото на полицай от Сандански.

 

И тримата мъже са 42-годишни, не са имали неприятности в работата. Двама от тях са семейни с деца.

 

И тримата са загинали от единична огнестрелна рана. Прострелването е станало със служебното оръжие. И в трите случая най-вероятната версия за смъртта е самоубийство, а причините не се съобщават, но разследващите предполагат, че са лични.

 

Последният случай, за който бе съобщено, е на 42-годишния полицай от Пещера, чието тяло е било открито рано сутринта в четвъртък в дома му. Според разследващите полицаят е бил много добър служител, уважаван от колегите си.

 

Преди това бе съобщено за открит мъртъв служител на сектор "Следствени арести" във Велико Търново. Той също е имал огнестрелна рана в главата.

 

42-годишният мъж е излязъл от вкъщи сутринта в сряда и оттогава бил в неизвестност. 24 часа по-късно негови близки са подали сигнал в полицията, че е изчезнал.

 

Тялото е намерено около 11.00 часа в четвъртък в "Опел Омега" на неасфалтиран път от село Арбанаси в посока Ксилифор.

 

Полицията работи по версията, че става въпрос за самоубийство, тъй като в автомобила е открито предсмъртно писмо.

 

В сряда в личната му кола бе намерен мъртъв и 42-годишен полицай от РУП Сандански. Той е бил прострелян със служебния му пистолет.

 

И за него се предполага, че се е прострелял сам. Колата с тялото му е открита в района на мотел "Мамин Кольо" преди Сандански.

 

Полицаят е бил в отпуска. Има е семейство с деца.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

11 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #11

    Мамка му (без извинение) и аз съм на 42. Добре, че не си купих оръжие ...

  2. Анонимен
    #10

    Никой не пише колко цивилни и с какви професии са се самоубили през тези два дни.

  3. Анонимен
    #9

    айде почна се. Полицайте и липсата на закони най-накря са изкарали някой извън релси и ги е подкарал. Корумпираните фуражки да му мислят

  4. Анонимен
    #8

    "И тримата мъже са 42-годишни, не са имали неприятности в работата...".А може би понякога това е достатъчно основание да се разделиш с живота?

  5. Анонимен
    #7

    До 5 Да вътрешният министър носи вина за подобни случаи, защото те показват, че в системата нещо куца. Задължително е да се прилагат мерки за психическото здраве на хората с такива професии. Освен, че си недоучил гербер, имаш ли въобще представа за какво става въпрос.

  6. Анонимен
    #6

    Когато някой е умрял се казва че се е застрелял а не прострелял.

  7. Анонимен
    #5

    Някои от форума са толко необективни, че дори обвиняват вътрешния министър за тези вероятно нещастни случаи. Въпреки, че това се лични трагедии, все пак се предполага, че служителите на реда трябва да са по-устойчиви психически.

  8. Анонимен
    #4

    3, не само Цвъц, а и шефа му. Или да го гръмнат. Или Господ да го гръмне за самодоволство и лакомия.

  9. Анонимен
    #3

    Както е тръгнало, дано и Цвъц най-сетне се гръмне. Та да мирясаме най-сетне от безбройните му изцепки.

  10. Анонимен
    #2

    Никъде по света за два дни не са се самоубивали трима полицаи в различни три населени места. Ако не е толкова трагично, със сигурност това е рекорд на Гинес. Къде е министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов да обясни на обществото причините за тяхната смърт. Но и без него те са прозрачни - тежкото житие-битие на служителите на реда при сегашната престъпна действителност. За да си отнемеш сам животът, очевидно не си виждал никаква перспектива за по-добро. Това е днешна България - разруха, мутри и смърт на всяка крачка.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.