Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Цветанов иска катаджиите да спират само за конкретно нарушение

13 коментара
Снимка: БГНЕС

Катаджиите да спират коли само при извършено конкретно нарушение на пътя. Тази идея за пореден път бе лансирана в петък, този път лично от министър Цветан Цветанов.

"Възложил съм на "Национална полиция" да ми се предложи вариант, в който катаджиите да спират само коли, които са нарушители, и водачи, които са нарушители на Закона за движение по пътищата", каза в Русе МВР шефът.

От думите му стана ясно, че повод за това негово решение е станал фактът, че чести "жертви" на спонтанните проверки на КАТ стават и чужденци, от които след това се искат пари.

"Смятам, че това трябва един път завинаги да го премахнем като манталитет, като поведение", добави Цветанов, коментирайки навика на подчинените си да подхождат към шофьорите с известните въпроси "Какво правим?" и "Сега как решаваме проблема?"

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

13 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. И.Иванов, Швеция
    #13


    АНДРЕШКО СИ БРАНИ "БИТИЕТО" !

    """ Анонимен 10:10 | 20.10.2012
    ...
    До 8 Иванов шведа - не си ял катаджийски попари скоро! """

    Няма начин западният човек Иванов, спазващ законите и правилата за разлика от български андрешковци, диваци в автомобили, да яде катаджийски попари (попари могат да му ядат кададжии, ако се пробват при Иванов - звъни веднага на 112, че е нападнат от пътни джамбази)!

    """ Не е твоя работа да се месиш във битието на меееестното население. """

    Андрешковското "битие на меееестното

  2. Анонимен
    #12

    А магистрална полиция... на Яна на изхода на София са безобразни...До 8 Иванов шведа - не си ял катаджийски попари скоро! Достатъчно пари харчат за камери, подслушване и следене. Не е твоя работа да се месиш във битието на меееестното население.

  3. Анонимен
    #11

    До 2! Може и да не си нарушил, но не ти дават документите, за да си тръгнеш и може да ти ги държат часове, защото тяхното дежурство си тече, а ти бързаш! :))

  4. Анонимен
    #10

    Е сега КАТаджийте ще напуснат! :)) Ехх, ако можеше и митничарите да напуснат така!

  5. Анонимен
    #9

    До № 3: Ако е добра идеята, защо чак сега се сеща за нея? Защото тия превърнаха нещастната ни Родина в най-долнопробна МИЛИЦИОНЕРСКА държава. Ще попитате: а защо не в ПОЛИЦЕЙСКА? ЗАЩОТО ТЕ И ЗА ПОЛИЦАИ НЕ СТАВАТ.

  6. И.Иванов, Швеция
    #8


    "ЛИЧНА" ГЕРБОВА МИЛИЦИОНЕРСКА ТЪПОТА !

    """ Катаджиите да спират коли само при извършено конкретно нарушение на пътя. Тази идея за пореден път бе лансирана в петък, този път лично от министър Цветан Цветанов. """

    Т. е. лично министър на ГЕРБ Цветан Цветанов иска да забрани на катаджиите да могат да спират и извършват масови проверки-засади на ВСИЧКИ преминаващи автобомили през някоя отсечка-капан, КОИТО ПРОВЕРКИ И ЗНАНИЕТО, ЧЕ МОГАТ ДА ИЗСКОЧАТ ВИНАГИ И НЕОЧАКВАНО НАВСЯКЪДЕ, ВИНАГИ ДА ДЪРЖАТ ПРЕВАНТИВНО

  7. Анонимен
    #7

    С по-прости думи Цицко казва:Щом ви се вдигне палката,рекета е законен.Няма тън-мън.

  8. Анонимен
    #6

    "Е това не го ли приеха като закон още преди няколко години?" Не - -нито в ЗДП, нито закона за МВР има нещо такова.

  9. muad
    #5

    Е това не го ли приеха като закон още преди няколко години? Не че някой го спазва...

  10. Анонимен
    #4

    Съгласен!

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.