Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Цветанов: Недоволството бе в услуга на организираната престъпност

136 коментара
снимка БГНЕС

Недоволството на еколозите е използвано с политически или екстремистки искания и донякъде е било в услуга на организираната престъпност и това всъщност е била целта, заяви в събота вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов, цитиран от ”Фокус”.

За да илюстрира тезата си за услугите, които еколозите правят на мафията, той даде за пример инцидента между журналист и присъстващ на протеста човек, който е криминално проявен и осъждан за грабеж в недалечното минало. Той допълни, че на Орлов мост е имало и провокатори и даде за пример ”европейското първенство по футбол, където има хора, които отиват не, за да се веселят и да гледат красиви мачове, а за да провокират хора”.

Цветанов обяви протеста в столицата за незаконен. ”Има нарушаване на обществения ред с блокиране на пътни артерии и затова полицията е направила всичко възможно, за да изтласка тези хора – да ги изтласка, но не и да посяга”, каза вътрешният министър.

Той призова организаторите на подобни протести ”да не допускат нецензурни изказвания, които да провокират насилие, защото ние трябва да даваме пример за децата и демократичните устои на едно общество”.

”Протестът е гражданска форма да се изрази мнение, но в никакъв случай не трябва да се посяга на журналисти или полицаи и по този начин да ограничиш правата и свободите на всички останали хора да се придвижат през този пътен център”, каза още Цветанов.

”На този недемократичен начин полицията се стреми с демократични способи да регулира процеса. Полицията прави всичко възможно - да може да ограничи нарушаването на обществения ред при провеждането на подобни мероприятия. Всеки един да прецени кое е правилно и кое не. Аз също искам да съхраним екологията и да имаме зелена България”, каза още той.

На края той обвини еколозите, че са стъпкали зелените площи в Борисовата градина.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

136 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #136

    abe otivai si na selo be ili v salata sa gimnastika ne si sa minister islagasch boiko

  2. Анонимен
    #135

    Имаме ли време да легализираме протеста срещу невежеството и алчността?!?

  3. Анонимен
    #134

    Александър: Най-голямата услуга за организираната престъпност е такъв тъпанар, като Цвъ Цвъ да е министър на Вътрешните работи.

  4. Анонимен
    #133

    Еколозите - в услуга на организираната престъпност, международния тероризъм и Ал Кайда. Да.

  5. Анонимен
    #132

    Цветанов, демокрацията изисква правилно разбиране за същността и. Нима беше израз на демокрация, при задържането на невинни хора. Или безбройните подслушвания. Наистина,нецензурни изказвания не трябва да се допускат, въпреки, че човек не винаги може да се котролира. Протеста е за запазване на природата, но след непрекъснатите обвинения за замесване на други фактори, при провеждането му, може и да се превърне в политически. Нима това е демокрация?

  6. Анонимен
    #131

    Недоволстото е против лобизма, против апетитите на олигарсите да застрашат и малкото, което ни остана,красивата природа. А престъпници са всички подкрепящи този зловещ закон.

  7. Коментарът е изтрит в на от автора.
    #129
  8. Анонимен
    #128

    Пак се разлаяха злобните-платени писачи. Тичат по цял ден из форумите храчат и плюят правителството. Старата курветина БСП /ако тя не е на власт/знае, че трябва да овладее медиите,да оплюва и доказва на народа колко е некадърно управлението. Този филм сме го гледали много пъти. Комунистически номера.

  9. Анонимен
    #127

    Капитал Организирана Престъпност... Знаете ли че? Знаехте ли че организираната престъпна мултигрупа Топлофикация е производител на Електричество, бъркотия и фалшиви фактури които продава на НЕК? Че е собственик на перачници за пари известни като "абонатни станции", наложени в частни жилищни и прочее етажни собствености, в които станции Централно организираната престъпна мултигрупа препраща топла вода доставяна от Централни ТЕЦове е по изключение... загрявана допълнително с... Електричество? още инфо: http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2012/06/17/1848202_nek_spira_da_plashta_zaduljeniiata_si/

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.