Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Цветанов обеща чудеса през втория мандат на ГЕРБ

339 коментара
Сн. БГНЕС

”ГЕРБ се утвърди като можеща и знаеща партия, защото в условия на криза сегашното управление направи това, което всички останали правителства за 20 години не успяха да свършат... Втори мандат с тази програма, която правим за финансовия програмен период 2014-2020 в България, съм сигурен, че ще се случат чудеса“. Това заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в събота на среща с партийните общински ръководители в Смолян.

” Обществената нагласа в третата година от мандата ни е много добра, независимо че управляваме в условия на световна икономическа криза”, каза още Цветанов, цитиран от агенция ”Фокус”.

Според Цветанов предстоящите парламентарни избори ще бъдат ”избори на добрата организация на партийните структури”. ”Кампанията ще бъде насочена към реално свършената работа, а популизмът и атаките на опонентите ще продължават”, посочи той.

”Когато хората виждат, че нещо реално е извършено, тогава ще подкрепят сегашното управление”, допълни Цветанов.

”Обществото трябва да разбере, че вложените средства в инфраструктурата се правят, за да се създаде необходимата бизнес среда и инвестиции. Сега държавата вече има възможности за увеличаване на доходите“, коментира още той.

”Обсъждаме в правителството и с премиера увеличаване доходите на хората. За нас това е най-важната тема”, допълни Цветанов.

По думите му през последните два месеца  финансовото министерство е отчело нарастване на потреблението, което е добра стъпка за приходи в държавата и бизнеса като цяло.

Цветанов  отхвърли обвиненията на левицата, че правителството дава приоритетно пари на София и други общини, където кметовете са от ГЕРБ. Цветанов обясни, че в столицата от събраните местни приходи само 30% остават за софиянци, а останалата сума отива в републиканския бюджет и се преразпределя солидарно към всички общини.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

339 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #339

    Чудесата ГЕРБови не са спирали.

  2. Анонимен
    #338

    kakvi 4udesa 6te stavat ne moga da razbera ot mutrite v pagoni... po golemi ne sam vijdal,no teparva 6te gledame

  3. Явор Костовист и 2014 година
    #337

    няма нищо лошо в това, ако политици се занимават с физкултура, но сами виждате какво става когато физкултурници се занимават с политика!

  4. Анонимен
    #336

    Физкултурникът головодник Филопат или Цвъчко пак се изака на метеното...

  5. Анонимен
    #335

    Боже, боже колко мъка има по този свят и продължава мнооого дълго, мамка му.

  6. Анонимен
    #334

    Обсъждаме в правителството и с премиера увеличаване доходите на хората. За нас това е най-важната тема”, допълни Цветанов. И на кои точно хора бе Цецо? Пак ли на вашите? Айде нема нужда. Имат си предостатъчно. Що ли не дойде на власт, някой дето да запорира всичките ви банкови сметки по света и у нас. До доказване на произхода им. Така ще си изплатиме веднага външния дълг. Ама ще стане ли?

  7. Анонимен
    #333

    На такива като този главата само и единствено им трябва за правене на челна стойка

  8. Анонимен
    #332

    ДЕМОКРАТ ЦВЪК-АПАРТАМЕНТЧЕТО искрено ме развесели.Втори мандат-ха,ха,ха,ха!

  9. Анонимен
    #331

    Какъв отвратителен мошеник!

  10. Анонимен
    #330

    А,бе малоумен грознико за къде се тъкмиш отново?Кой ще дойде в тази държавица при такова управление като вашето ?

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.