Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Шварценегер кани Борисов да се присъедини към "Непобедимите"

52 коментара
Шварценегер кани Борисов да се присъедини към "Непобедимите"

Екшън звездата Арнолд Шварценегер покани премиера Бойко Борисов да се включи в снимките на "Непобедимите 2". Това стана в понеделник по време на среща между бившия губернатор на Калифорния и министър-председателя на България в Киноцентъра в Бояна, едва ден след като Терминаторът пристигна в София за продължението на "Непобедимите". Лентата, която се снима в Киноцентъра в Бояна, вече събра в страната ни имената от жанра Силвестър Сталоун, Жан-Клон Ван Дам, Чък Норис, Джейсън Стейтъм и Долф Лундгрен.

"Вие трябва да играете във филма, трябва да снимате някоя сцена", каза Шварценегер на Борисов. Премиерът обаче обясни, че докато е във властта, това няма как да се случи, но допусна, че в бойните сцени би бил по-добър от останалите екшън звезди в продукцията.

За срещата с Борисов Шварценегер дойде директно от снимачната площадка със специален грим - кръв и рани по лицето, съобщиха от "Ню Бояна филм". Пошегува се, че обикновено не изглежда така и че визията му няма нищо общо с факта, че вече не е губернатор на Калифорния. "И мен ли ще ме разкрасят така, като престана да съм премиер", включи се в тона Борисов.

"Много съм щастлив, че съм в България, и че имаме такива добри отношения", каза актьорът на Борисов. "Радвам се да ви видя. Благодаря ви, че дойдохте на снимачната площадка. И че имате интерес към правенето на подобни филми, които помагат на икономиката ви. Поздравявам ви за това", допълни Шварценегер.

Борисов заявил, че любимият му филм с Шварценегер е "Конан Варварина", съобщиха от Министерския съвет. След срещата премиерът заявил, че актьорът е много приятен човек. "Аз очаквах да е по-надут. Това е страхотно име в света. Няма човек, който да не ги познава тези господа. На мен още от времето, когато се занимавах активно с карате, любим ми е Чък Норис. Той ми беше идолът. И Брус Лий. При тях няма нещо, което да съм изпуснал", коментирал Борисов.

В срещата е участвал и министърът на културата Вежди Рашидов, пред когото Шварценегер изявил желание да разгледа археологическите разкопки при Ларгото. Рашидов ще му бъде личен гид, най-вероятно в края на седмицата. На разговорите присъствал и футболистът Христо Стоичков

Премиерът и Шварценегер разговаряли и за възможността легендарният турнир по културизъм "Арнолд Класик" да се проведе в София. В момента се водят преговори това да се случи в новата зала "Арена Армеец", уточни премиерът.

На срещата бяха разменени и редица подаръци. Рашидов подари на Шварценегер копие на пистолет кремъклия, каквито са били използвани по време на борбите ни за национално освобождение. Шефът на "Ню Бояна" Дейвид Варод пък даде на премиера оригиналния меч, използван в новата версия на "Конан Варварина", която беше снимана у нас.

Тази вечер в София екипът на "Непобедимите" 2 се събира на рождения ден на един от продуцентите на филма Ави Лернер - собственикът на "Ню имидж". Той навършва 64 години на 13 октомври, но ще празнува няколко дни по-рано заради Арнолд Шварценегер, който от утре тръгва на снимки из страната.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

52 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #52

    Конан се завърна при варварите.Цикълът се затвори.Човек, на когото Чък Норис е бил идол, е номер едно в БГ.Рашидов подарява пистолет от Априлското въстание.Ню Бояна прави Ню Барбериън, а шефа се казва Давид, докато неговия шеф се казва Ави.Подобни филми ще помогнат на икономиката ни.Нашите политически и други звезди гледат като третокласници овехтялия герой.Положението в родината е окаяно...

  2. Анонимен
    #51

    Шахматист, музикант, художник. Хайде сега и кинозвезда. Откъдето и да го погледнеш, всестранно надарена личност. Направо гений. С какъв неповторим финес реже лентичките само.

  3. Анонимен
    #50

    Точно така номер 8 и още: за единична употреба, маловажен, незначителен и пр., което отлично приляга на ББ.

  4. Анонимен
    #49

    Мисли народе и гледай внимателно в картинката. Ави Лернър е шефът на Дейвид Варод. Щом е тук трябва да очакваме поредния натиск България да приеме закон за т. нар. данъчен кредит във вариант, благоприятен за Ню Имидж и крайно неблагоприятен за българските продуценти, правещи български филми. Дано Дянков да устиска, щото Борисов нещо взе лесно да се подава на евтини ласкателства.

  5. Анонимен
    #48

    ВИЖТЕ ГО ТИКВАТА АБОРИГЕН КАК СЕ НАТИСКА НА ШВАРЦЕНЕГЕР.ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ,МОЖЕШЕ ДА ИМА НЯКАКЪВ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЗА НЕГО ЕФЕКТ,НО СЕГА ОСВЕН ПРИСМЕХ И ПРЕЗРЕНИЕ,НЕ ПРЕДИЗВИКВА НИЩО ДРУГО.ДАЖЕ Е ЖАЛКО И ОТВРАТИТЕЛНО.ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ЛИДЕР НА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ТАКА ДА СЕ "СЛАГА" НА КОЯТО И ДА БИЛО ПО-ИЗВЕСТНА ЛИЧНОСТ.РЕЗИЛ.

  6. Анонимен
    #47

    Губернатор Шварценегер се е пошегувал и погаврил с наш'та мутра премиер... Оригиналното заглавие на филма (дето му снимат тука втората част и му “четат“ заглавието като "Непобедимите" ???) е ... The Expendables, което съвсем НЕ значи туй, дето "незаменимият" ни пожарникар си мисли (а и неуките ни журналя, които съзряха в тая шегичка на Арни голЕм комплимент за Бойко). Тъй че - да се присъединява към ЗАМЕНИМИТЕ (или ПОХАРЧВАЕМИТЕ - ако по- му харесва) и ... по етапен ред ... :-)))

  7. Анонимен
    #46

    Да се присъединява. Колкото по-скоро, толкова по-добре за България.

  8. Анонимен
    #45

    В тази държава всичко се приема с отрицание....дори когато някой налива пари доброволно в нея, и като сте толкова негативно настроени и сте по идейни направете и Вие нещо с принос към държавата

  9. Анонимен
    #44

    Бойко трябва да участва.Липсва Батман...Имаше преди време един друг наш държавен мъж, който се хвалеше, че се е снимал с Брус Лий.Жорж Ганчев се казва...Показваха откъс от някакъв треторазряден филм с него, в който изграеше треторазрядна роля- на руснак, с невероятно лош руски, който беше убит със стрела в задника. Току-виж се намери подобна роля и за Борисов.Както се казва, лоша реклама няма. Във филм с толкова звезди....А приликите между Ганчев и Борисов, като политици, са доста...Разликите са по-трудно откриваеми...

  10. Анонимен
    #43

    КОНАН ПИКАСОТО БЪЛГАРСКИ

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.