Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

“Маг Адвъртайзинг” ще рекламира санирането срещу 520 хил. лв.

6 коментара

Компанията “Маг Адвертайзинг” на Красен Кралев ще направи мащабната реклама за санирането на сградите, която трябва да стигне "до всяка домакиня" по думите на премиера Бойко Борисов, срещу 520 хил. лв.

 

Компанията спечели конкурса за информационна кампания на Министерството на регионалното развитие, съобщиха от ведомството на министър Лиляна Павлова.

 

Водещ критерий при оценяването на офертите имаха техническите показатели, който дават 70 точки, докато цената е с тежест от 30 точки.

 

Именно заради по-добрата си техническа оферта “Маг Адвартайзинг” печели конкурса. Ценовата им оферта беше 519 571 лв. без ДДС.

 

По-ниска цена от тях дадоха единствено консорциум “МРРБ Консулт” - 442 750 лв. В консорциума влизат “Д енд Д” на Диана Дамянова и АПРА на Томислав Цолов и Любомир Аламанов.

Ценовата оферта на “Бранд ПР” на Боян Томов е 531 482 лв. без ДДС, а на “Грейн Адвъртайзинг”на Мартин Батков – 544 988 лв. без ДДС.

“Прима – Продуцентска, рекламна, информационна.и медийна агенция” управлявана от Десислава Паунска и обединението между “Опус” на Георги Петков и “Симетрик” на Силвия Понова не бяха допуснати до отварянето на цени.

Бъдещият изпълнител ще трябва да проведе мащабна информационна кампания в продължение на близо три години.

Спечелилият кандидат ще трябва да направи рекламни клипове и банери. Във всеки един от 36-те града включени в програмата за саниране трябва да има поне един информационен ден. Предвидено е да бъдат пуснати информационни карета за санирането в регионални и национални вестници.

Санирането на жилищата се осъществява по оперативна програма “Регионално развитие”, като ремонтът на жилищата се очаква да започне най-рано догодина.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

6 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #6

    Рекламата - душата на търговията....с парите на другите.

  2. Анонимен
    #5

    Че то беше ясно,че балъците ще си плащат санирането!Всички пари ще отидат за глупости,а хората ще се набутат с кредити!Ние нямаме нужда от рекламни листовки и клипове,за да ни пробутате за клиенти на банките да ни вземат имотите!Премиера и министърката ни проглушиха ушите и това стига!Но и не сме идиоти!Искаме да видим реалните числа и парите,вместо празни обещания!

  3. Анонимен
    #4

    "Кампания - да подарим половин милион за реклама на Кралев?" Е стига. Няма половин милион. Все пак ще отпечатат нещо, ще направят семинари! Разходи за транспорт, за обеди, вечери. Подаръкът ще е само около 420 хил...

  4. В и К
    #3

    Това означава, че се пръскат пари за нищо, вместо да се извършат санирания на стойност 520 хил. лв.

  5. Анонимен
    #2

    Ще рекламираме, а няма кой да изготви енергийния паспорт на сградите. Цените, които се предлагат на гражданите са в пъти по-високи от реалните, те ще платят поне 2 пъти повече отколкото струва санирането на един апартамент. Измама за наливане на пари във фирми на нашенчете. Ей политиците, не ви ли омръзна вместо да градите икономика, да крадете. То бива некадърност и лакомия, но като това правителсво друго няма. Като не можете, оттеглете се, имайте доблест. там сте да управлявате, да вземате правилни решения, даже ЕК ви го казва вече в прав текст, не ставате...

  6. Анонимен
    #1

    Кампания - да подарим половин милион за реклама на Кралев? Защо трябва да се рекламира-общините могат да информират със собствени средства доста бързо и ефективно , ако имат желание.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.