Ти си това, което четеш

Антон Тодоров: Дипломата на Борисов е пълно 6, а разни въшльовци говорят, че е чел само ”Винету”

15:40 | 27 май 2017 | 16 коментара

”Променят се фактите, променят се документите. Аз намерих в гимназията в Банкя дипломата на Борисов от средното образование. Пълно шест - от горе до долу. Е, като видиш тая диплома и ти говорят разни въшльовци, че той бил чел само "Винету", как да реагирате при тая ситуация? Човек, който е завършил с пълно шест! Как да не си променя отношението?” – така депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров коментира пред БНТ нападките от страна на левицата по негов адрес, че от върл критик на Бойко Борисов се е превърнал в негов страстен защитник.

По повод пасажите от книгата му "Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите" с обиди към Борисов, които БСП цитира в парламента преди ден, Тодоров коментира, че ще стане милионер от нея след направената реклама.

Той се оправда, че цитираните думи не са негови, а на редакцията от издателство "Милениум".

”Да кажем, че в момента не бих приел (книгата) да бъде такава. Защото много неща, които тогава съм имал като достъп до информация, днес са променени, други са по-малко променени, трети са напълно променени. Ще ви дам един пример - така наречената разработка "Буда" от 1997 г., тогавашната ми информация беше безкрайно малка и стеснена.

От днешна гледна точка мога да кажа, че такова нещо, в което обвиняват Борисов, е най-голямата глупост. Няма никаква разработка "Буда", има едни започнали писания, нищо няма в тях. Нито има вербовка”, каза Тодоров.

По думите му ”ГЕРБ е като ранното СДС, има всякакви - и леви, и центристи, и десни. И затова бием 11-и път. И ще ги бием до края на света, както се казва”.

В интервюто си пред БНТ той направи и следния странен коментар:

"Когато Крум Зарков каза, че там щял да мъчи нечий дядо с приятели от ДС, аз се сетих, че най-големите главорези в Камбоджа навремето - Пол Пот, Йенг Сари и другите, са възпитаници на Сорбоната. Не правя връзка с Крум Зарков, макар че и той е завършил и е виден франкофон. Вижте каква е връзката - ами, човек може да е завършил Сорбоната и пак да избие два милиона камбоджанци, както направиха възпитаниците на Сорбоната. Това искам да кажа", коментира още Тодоров.
 

Още по темата
Още от България

Трябва ли управителят на НЗОК да подаде оставка?