Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Ако ме дразните, ще подпишем на инат за шистовия газ

113 коментара
Ако ме дразните, ще подпишем на инат за шистовия газ

Вдигащите плакати срещу шистовия газ изпълняват партийна повеля, ако това продължава, ще подпишем на инат, закани се премиерът Бойко Борисов в неделя. По време на посещението си в Добрич той се раздразни от протестиращи с плакати "Да запазим Добруджа чиста без шистов газ".

Борисов се обърна към младежите като припомни, че преди дни се е срещал с тях, разговаряли са час и половина и им е гарантирал, че "нищо няма да се случи". Премиерът се обърна към тях с думите:"Нищо няма да се случи, ако не ме дразните. Продължавайте така и може да подпишем на инат."

В началото на септември граждани, неправителствени организации представители на партии внесоха в Министерския съвет декларация с искане да се наложи мораториум върху добива на шистов газ в България. Протестиращите настояха и за оттегляне на предложенията за проучване или добив към всяка фирма, която търси шистов газ чрез хидроразрив, включително и почти сключения договор с "Шеврон".

Министър-председателят Бойко Борисов откри в Добрич ново футболно игрище, в което са вложени близо 700 000 лева и отговоря на всички стандарти на ФИФА. На терена с изкуствена настилка ще тренират детско-юношески отбори по футбол.

Борисов подари на капитаните част от прерязаната трикольорна лента и би няколко дузпи, които вратарят успя да спаси. После си направи снимка с младите футболисти.

Той не пожела да отговоря на журналистически въпроси. Запитан как ще коментира становището на Холандия да наложи вето върху членството на България в Шенген, Борисов отговори: "Вижте какво игрище направихме."

Сред събралите се на тържеството хора обаче имаше и такива, който му напомниха, че игрището е направено с техните данъци, тъй като е реконструирано с общински средства.

Борисов, придружен от министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и кмета на Добрич Детелина Николова, откри и обновената пешеходна зона на града.

Зоната обхваща близо 40 дка обществени места за отдих. По проекта са подменени 30 хил. кв. м настилки, монтирани са деветдесет енергоспестяващи осветителни тела. Изградени са четири детски площадки, рампи за хора с увреждания, велоалея. Повече от 11 дка градинки и тревни площи красят вече центъра на Добрич.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

113 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. alienvv
    #113

    този човек е за психиатриата....ужас

  2. Сашо Савов
    #112

    Къде все пак живеем? Не сме ли в Европа? Кой политик би останал на власт след такова изказване в която и да е друга европейска държава? Този отдавна е преминал и последното стъпало от стълбата на Смирненски. Време му е да полети от там надолу с главата. И дано се намери достатъчно здрав камък, че да го посрещне отдолу.

  3. Анонимен
    #111

    Мисля че с това си изказване ГЕБР рязко загуби изборите в Добричкия край !

  4. Анонимен
    #110

    Истината за т.н. "шистов газ" - поредния балон на САЩ": Теглиш огромен заем от банката и си купуваш дворец, голям колкото "Тюлейри" или "Бъкингамкия" или колкото Ермитажа (Зимния дворец) и започваш да изплащаш кредита с улични продажби на пакетчета слънчогледови семки. Разбира се получаваните от продажбата на семки приходи не могат да покрият разходите и трябва да теглиш нови кредити, като казваш на банкерите, че притежаваш някаква върховна технология и т.н...също, като при пирамидалните структури.

  5. Анонимен
    #109

    Този самозабравил се "управник" въобше не е наясно със зловещите и непоправими последствия от добива на т.н. шистов газ" - един "сапунен мехур", който вече се пука по шевовете. Разбраха това вече и в САЩ и сега търсят къде да командироват спрените от работа над 800 сондажни апаратури (търсят нови балъци). Разбраха това и в Канада, и във Франция и във Англия и във Германия, само тук дебелите некомпетентни и роболепни, управляващи страната глави продължават "на инат" да не го разбират. Или думите на този управник трябва да се разбират така: "Ако продължавате да ме дразните - ще ви ликвидирам (= т.е ще отровя и земите, и водите ви)!"

  6. Анонимен
    #108

    Моята баба казваше "да се смееш ли , или да плачеш ",смешно е за-най "ГОЛЕМИЯ "човек на България да говори като недорасла мутра ,но ми се плаче като чувам и гледам всичко това.Ама то даже и при БАЙ ТОШО не беше така ,поне ни наричаше ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ ,НАРОДНИ ТРУЖЕНИЦИ и т.н. ,а от този чуваме само обиди: лош материал, садете си картофи, ще ви отровя/подпиша/ на инат и др. такива бисери.ГОСПОДИНЧО ПРЕМИЕР, ами ако ние кажм ще гласуваме на инат но срещу теб! ГЛАСУВАЙТЕ ХОРА НО НЕ НА ИНАТ , А С РАЗУМ ,СЪРЦЕ И ДУША И НЕКА "БОГ" ДА НИ Е НА ПОМОЩ! МИЛА РОДИНО СТАНИ ЗЕМЕН РАЙ ,МОЛЯ ТЕ!!!!!!

  7. Анонимен
    #107

    И ББ и младежите се прояваяват като инфантилите на доньовите герой от анимацията

  8. мила
    #106

    колко обидно е някой да те управлява на инат,а ти да си безсилен да му биеш шута. този израз сигурно буди смях у хора,които не живеят в българия.и сигурно ни се чудят с кой акъл сме избрали този за министър преседател.

  9. Анонимен
    #105

    Кога ще се научи да не обижда хората? Сигурно го прави на инат.Шопският инат е дава винаги храна за вицовете.

  10. Анонимен
    #104

    na inat dupe se nasira!

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.