Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

"Атака": В България се извършва преврат

106 коментара

В България се извършва преврат срещу държавността, законно избраното Народно събрание и обществения строй.

Това се посочва в обръщение към обществеността от ръководството на "Атака", изпратено късно тази вечер до медиите.

Според хората на Волен Сидеров опитът за преврат е дело на изгубилите изборите партии като ДСБ, СДС, РЗС, заедно с провалилата се във властта партия ГЕРБ чрез активиране на няколкостотин вандалстващи по улиците на София.

"В помощ на превратаджиите работят основни национални медии като държавната телевизия БНТ, бТВ, Нова телевизия и Канал 3. Тези медии чрез всекидневни манипулации, лъжи и пооощряване на закононарушители изпълняват антидържавна и антинационална поръчка, давана от вън. Поръчката идва от чуждите монополи и вериги от фирми, които изпомпват печалби години наред от българския народ. Застрашени от евентуалните мерки на новото правителство срещу монополите, тези компании хвърлят в момента милиони, за да активират изхвърлени зад борда политици и групи и да продължат колониалното заробване на България", пише "Атака".

"Органите на МВР наблюдават безучастно вилнеещи в центъра на София хулигани всяка вечер от 13 дни насам. Тези хулигани извършват терористични действия, нападат избирателно партийни централи, нанасят материални щети, застрашават здравето и живота на български граждани и не биват санкционирани за своите престъпления. Днес около сградата на Народното събрание група от около 200-300 души подложи на терор излизащи от сградата народни представители, хвърляйки по тях твърди предмети и нанасяйки побой на някои от тях и застрашавайки здравето и живота им", продължава изявлението на "Атака".

"Нито един от тях не беше проверен за самоличност или задържан за хулиганските действия, които извършваше, а това е задължение на МВР. МВР незабавно да влезе във функциите си и да задържа всечки хулиганстващи елементи и те да бъдат осъждани по бързата процедура". Ако МВР не влезе във функциите си и не санкционира закононарушителите, то "Атака" ще отбранява живота и здравето на своите членове и активисти както намери за добре", предупреждават от партията.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

106 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #106

    Прав е г-н Сидеров, медийте ни, постоянно ни занимават с настроението на лумпените, тяхното поведение и здраве. Ами България не е само 1000 лумпени нали? Докога ще гледам в новините, някой който е спал накриво и е излезнал да пие бира с байрак в ръка?

  2. Анонимен
    #105

    Щом Атака казва че в България се извършва преврат това означава че руският преврат неуспява

  3. Анонимен
    #104

    Г-н Сидеров, откакто съществува демокрация, работата на народните представители е да ПРЕДСТАВЛЯВАТ НАРОДА, а не собствените си интереси. И това е разликата между ДЕМОКРАЦИЯ и ДИКТАТУРА. Г-н Сидеров, звучите ми точно като г-н Ердоган - всички, които мислят различно и се осмеляват да протестират са `терористи` и трябва да бъдат елиминирани за назидание, а медиите трябва само да ръкопляскат. Каква демокрация, каква ирония... Особено в комплект с `класовата борба` и `класовия враг` на БСП. А аз бих добавила - Крадецът вика `дръжте крадеца`...

  4. Анонимен
    #103

    Работата на Народните Представители е да изразяват исканията на назначилите ги на работа, а именно - на Народа, не на този, който плати най-много ! Също така работата на Народните Представители НЕ включва харченето на пари от данъците ни, за да си развяват любовниците в скъпи парижки хотели за 29 000 евро ! Пряка демокрация онлайн !

  5. stanimir_13
    #102

    Ако България върви към гражданска война, това е заради огромната подмяна на вота. Аз не бях представен в парламента, защото тези за които гласувах не влязоха. Влезе Атака с лъжите към верния си електорат, след което се върза с ДПС и БСП с които са си комбина отдавна. Този изборен кодекс е порочен и трябва да се смени, а Волен да си мисли отсега какво ще лъже отново.

  6. Анонимен
    #101

    НЕ ИСКАМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! НО УПРАВЛЯВАЩИТЕ БСП, ДПС И АТАКА НА ТАМ НИ ВОДЯТ

  7. Анонимен
    #100

    Абе таза маймуна Сидеров до кога ще я търпим,платен палячо на ''братушките" и ДПС_то вече...

  8. Коментарът е изтрит заради нецензурни думи или обиди.
    #99
  9. Анонимен
    #98

    Горкия човек!Явно не му стигат хапчетата и какво ли не му се привижда!

  10. Анонимен
    #97

    Свирукаш ли на турците ,Болене ?

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.