Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Борисов посрещна Де Ниро и Траволта с печени чушки и ги стресна с тенис

Двамата го поканиха за екшън герой в нов филм

133 коментара
Борисов посрещна Де Ниро и Траволта с печени чушки и ги стресна с тенис
  • Холивудските звезди с домакините си
  • Рашидов и Де Ниро се разговорили на тема рисуване
  • Траволта и Де Ниро обещали да дойдат пък в България като туристи

Министър-председателят Бойко Борисов посрещнал холивудските звезди Робърт Де Ниро и Джон Траволта със салата от печени чушки и ги стреснал с уменията си по тенис на корт. Това става ясно от репортаж в онлайн изданието на "Стандарт" за "частната вечеря" на Борисов с кино величията, за която съобщения и снимки пуснаха и пресслужбите на Министерския съвет и на Министерство на културата.

Де Ниро и Траволта, които бяха у нас за снимките на "Сезонни убийства", били толкова респектирани от постиженията на Борисов на корта, че отказали да играят с него, информира изданието. Не става ясно от къде холивудските актьори са запознати със спортните умения на премиера.

 

"Тримата си поговориха дружески на вечеря в резиденция Лозенец", съобщава "Стандарт". Темите на разговор били "политика, спорт и кино", става ясно още от репортажа. На вечерята присъствали и министърът на културата Вежди Рашидов и шефът на "Ню Бояна" Дейвид Варод.

 

"Заради краткия престой и сгъстения снимачен график Траволта и Де Ниро нямаха време да обиколят забележителностите. Премиерът обаче им разказал за ски туризма, за Банско и археологичните разкопки. Не пропуснал да изтъкне и постиженията по време на неговото управление. Коментирани са също и липсата на данъчни облекчения у нас за продуцентите, които искат да снимат тук. Родните кинаджии обяснили отново, че е нужен закон, с който да се стимулират чуждите кинокомпании да снимат тук с отстъпки", съобщава изданието.

 

Менюто на ВИП-вечерята се състояло от салата от печени чушки – вариант на шопската салата, други традиционни български ястия, които не се споменават и избрана селекция български вина. Сладките приказки продължили до 1 часа през нощта.

 

Премиерът бил впечатлен от уменията на Джон Траволта да пилотира самолет и му споделил следващата си мечта – да изкара като него професионално свидетелство за пилот, пише врепортажа. Вежди Рашидов и Де Ниро също намерили обща тема – рисуването.

 

"Тъй като родителите на холивудския актьор са художници, той показал на министъра снимки на скулптури, правени от баща му. Рашидов пък му представил снимки от отчета на Министерството на културата, като му разказал за новите музеи на България", съобщи пресцентърът на културното министрество.

 

Тъй като Робърт де Ниро се интересува живо от изкуство и по-специално от скулптура, Вежди Рашидов му подари документалния филм "Вежди”, дело на режисьора Васил Минчев. Де Ниро се поинтересува дали филмът е дублиран и когато разбра, че има английски субтитри, обеща, че непременно ще го гледа", се казва още в прессъобщениета..

 

Носителят на две награди "Оскар" Робърт Де Ниро и Джон Траволта обяснили, че са очаровани от България и "се зарекли пред Бойко Борисов, че ще дойдат тук втори път, но като туристи", пише "Стандарт".

 

На изпроводяк гостите поканили премиера за екшън герой в нов филм.  

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

133 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #133

    Сигурно двамата световни актьори добре са се позабавлявали с нашите смешни и примитивни чичаги. Може да им влезат в работа ако трябва да изиграят образи на простаци и мафиоти... Лошото е, че Боко и Веждито наистина си вярват, че са "велики"!Липсата на елементарно самооценка говори вече за тежки психически отклонения! Бог да ни е на помощ!

  2. Анонимен
    #132

    Самозабравили се селски тарикати и духовни пигмеи!Само в България е възможно такива палячовци да бъдат начело на държавата!Джон Траволта добре го каза: "ЗАБАВНО ми беше да се запозная с премиера!" Ироничен и елегантен начин да се надсмее над тези жалки простаци!

  3. В и К
    #131

    Робърт де Ниро, Джон Траволта, Вежди де Широ Боко Рапонта

  4. Коментарът е изтрит заради реклама или спам.
    #130
  5. Анонимен
    #129

    Боже каква излагация на тия двамата ВЕЖДИТО И БОБО няма ли кой да им каже,че са СМЕШНИ.

  6. ДИМИТЪР ШОПОВ
    #128

    ТЪЖНИ КАРТИНИ, ДАМИ И ГОСПОДА. МНОГО ТЪЖНИ.

  7. Анонимен
    #127

    126: Жалко е, че платени писачи като теб ( много са такива и от ГЕРБ), превземате форумите и не се чуват думите на нормалните хора. Да беше поне писал, че цитираш П. Димитров и декларацията, която той днес прочете, а ти ни я набутваш тук. БСП и ГЕРБ- от едно котило сте.

  8. Коментарът е изтрит заради реклама или спам.
    #126
  9. Анонимен
    #125

    До 117: Точно така ще стане - ще има яростни дискусии, спорове и кавги около новия данък, народът ще псува анонимно по форумите или пред телевизорите, даже парламента може да приеме закона на първо четене. И тогава ТОЙ гръмко ще възроптае и ще заяви пред медиите, че ГЕРБ е против този данък, който удря по спестяванията на хората и т.н. все в тоя дух. И в последния момент, непосредствено преди парламентарните избори, ще отменят данъка. По същото време "добрия" ГЕРБ ще вдигне пенсиите. Елементарни предизборни трикове.

  10. Анонимен
    #124

    Де Ниро най после се е снимал с истински мафиот!

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.