Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

В обръщение до нацията председателят на парламента призова за отговорно поведение

85 коментара
Михаил Миков

"Призовавам президента, всички институции, политически партии и неправителствени организации за отговорно поведение в тази изключително сложна обстановка". Това каза председателят на Народното събрание Михаил Миков в обръщение към гражданите, излъчено по БНТ и БНР.

"Обръщам се и към медиите, към журналистите за отговорно поведение. Съзнателно или не, избраният от много телевизии начин за отразяване на случващото се около Народното събрание допринася за ескалиране на напрежението", продължи Миков.

"Напомням на журналистите, най-вече на представителите на обществените медии, че справедливото и спокойно отразяване на ситуацията в столицата и в страната е дълг на всеки обективен журналист", каза още Михаил Миков.

"Очаквам президентът да определя поведението си съобразно конституционно определената му роля на изразяващ единството на нацията – на тези, които протестират, на тези, които не протестират, и на тези, които са против протестите, продължи председателят на Народното събрание.

"Убеден съм, че само успокояването на обстановката и търсенето на политическо съгласие с искрените усилия на всички държавни институции, с общата воля на всички политически партии и гражданите ще изведе България от сложната социална и икономическа ситуация, в която се намираме днес, каза още Михаил Миков.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

85 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #85

    обстановката веднага ще се успокои, като си тръгнете. Покажете отговорно поведение и се омитайте, шумкари

  2. Анонимен
    #84

    Kapo di tuti kapi дава инструкциите си. Сега да видим кой как ще смени дрешките си...

  3. В и К
    #83

    Машалах, михов, машалах! Ми дайте пример с отговорно поведение, подавайки оставки, бе!

  4. Анонимен
    #82

    ТЕзи хора не разбират от протести.Търпението на народа се изчерпва.Шумкари махайте се .ОСТАВКА

  5. Анонимен
    #81

    МУХЛЪО,МУХЛЪО,МУХЛЪО.ОСТАВКА.

  6. Анонимен
    #80

    ЕЙ МИШОК,когато медиите плюеха по Борисов вие ръкопляскахте.Сега,когато говорят против вас им давате съвети.ОСТАВКА

  7. Анонимен
    #79

    С една дума, медиите да имат в предвид, че трябва да са честни и да отразяват реално събитията, но в тези тежки моменти все пак да подкрепят правителството, както прави CNN телевизията на глупака Бареков

  8. Анонимен
    #78

    Aбе Миков, ли си, Михов ли си, това не е Русия, МЕДИИ-ТЕ СА ОТГОВОРНИ, КОГАТО ПОКАЗВАТ ТОВА, КОЕТО ВЪЛНУВА НАЦИЯТА.

  9. Анонимен
    #77

    Затова, че не сте в час всички са ви криви, само вие сте праведните олигархопоклонници. Я по-добре си зашийте устите по почина на един бивш министър на вътрешните работи (който искаше да зашие джобовете на полицаите си)и не говорете повече глупости.

  10. Анонимен
    #76

    Михов, А февруари ви беше точничко нали? Като преди това нагнетихте до крайност обстановката чрез контролираните от вас сметки за тока! (Къде по света изведнаж сметките скачат така безогледно?) Тогава Президентът съвсем правилно не се намеси и вие извлекохте полза от това.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.