Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Делото срещу Йоско не успя да тръгне на втора инстанция

3 коментара

Делото срещу сливенския гангстер Йосиф Йосифов-Йоско за причиняване на катастрофа с двама загинали и двама пострадали не успя да тръгне в петък на втора инстанция заради отсъствието на адвоката му Христо Христов.

Подсъдимият също не се яви в Софийския апелативен съд (САС), тъй като присъствието му не е задължително. Той бе изпратил декларация до магистратите, в която сочи като причина за неявяването си влошеното си здраве след инцидента и заявява, че няма против процесът да се гледа без него.

На 10 февруари Софийският градски съд (СГС) постанови 8 години затвор за Йоско, който рано сутринта на 2 март м. г. влезе с висока скорост с джипа си в насрещното движение на столичния бул. "Пушкин" в кв. "Бояна" и удари челно кола, в която пътуваха двамата загинали мъже на 31 и 54 години.

На първа инстанция делото срещу Йоско бе разгледано по съкратената процедура. Магистратите го осъдиха да плати 680 000 лева обезщетение на близките на загиналите и пострадалите.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

3 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Коментарът е изтрит заради нецензурни думи или обиди.
    #3
  2. Коментарът е изтрит заради нецензурни думи или обиди.
    #2
  3. Анонимен
    #1

    какво дело, да се ликвидира... и то веднага

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.