Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Кремъл опроверга, че Путин има болки в гърба

9 коментара
Владимир Путин

Кремъл опроверга в петък появили се информации, че руският президент Владимир Путин има болки в гърба, които налагат хирургическа намеса. "Това не отговаря на действителността, както виждате той всеки ден води заседания", заяви прессекретарят на Путин Дмитрий Песков, цитиран от Ройтерс.

За това, че Путин имал болки в гърба, които може да наложат операция, съобщиха три анонимни правителствени източника на агенцията. Един от тях дори твърди, че е виждал президента в ортопедичен корсет, който се използва при травми на гръбначния стълб. "Шефът боледува", заявил друг източник, по чиито думи заради болките в гърба били отменени задгранични пътувания на Путин.

Изданието посочва, че руският държавен глава отказа планирани визити в Пакистан и Турция, отложи посещение в Индия и изпрати в Туркмения премиерът Дмитрий Медведев, който да го замести в пътуването.

"Никой не обявява това, но всички знаят, че задграничните визите се отменят заради болестта му", посочва източникът на Ройтерс.

Песков обаче отрича информациите за отменените визити. Относно пътуването в Индия той каза, че то ще състои през декември в обявения срок, а "другите дати официално не са съобщавани".

Ройтерс обаче обръща внимание през септември тази година по време на срещата на страните от Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество във Владивосток Путин бе забелязан да накуцва. Това бе обяснено от Песков със спортна травма.

Навършилият на 7 октомври 2012 година 60 години Владимир Путин се смята от повечето руснаци за физически здрав, силен, активен, енергиен и намиращ се в разцвета на силите си, според руски социологически проучвания.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

9 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #9

    Ние,от по-старото поколение сме разбрали,че всички предишни съветски вождове бяха винаги в отлично здраве,независимо, че дълго преди да ги понесът с ордените напред,изглеждаха като мумии по телевизията. Така че,нищо ново. Путин е в "отлично" здраве !

  2. Анонимен
    #8

    Апропо Healing Back Pain, the Mind Body connection Има чудесна книжка с такова заглавие.

  3. Анонимен
    #7

    Гицка

    Кремъл даде заден ход за 9 новябрската среща на двамката
    Големи в София?

    Дано релаксира и се оправи човека. Да успокои топката.

    Укротяваше тигри, среща се с Меркел, гмурка се в океана,
    летя с чудна ракета в небето. Не... Делта планово води журавлите.

    Всичко това натоварва нервната система.

    Натоварва по-специално периферната система, известна още като вегетативна, която се стресира в тандем с централната нервна.

    Плюс, този плъс е порочен, превъзбудени нерви/невралгия
    причиняват свиване

  4. Анонимен
    #6

    И какво?-много важна новина и толкова писане за нищо...кой не го боли нещо? и мен ме боли,но никой не сяда да пише за мен....има много по важни неща за писане,урагани,наводнения,глад,крадене на деца,малките пенсии в България,войни....ами той е на 60год. и отсега нататък ще започват болките тук и там,което е напълно нормално-няма да се разплача за него.....

  5. Анонимен
    #5

    Gen. Augusto Pinochet: Дядя Путя го наболява гърба, а Сергей Дмитриевич има болки в ГЗ..

  6. Анонимен
    #4

    Хахахаах, ЕС го напъна и тоя взе да 'боледува'. Ама май и с чревния трякт може да има проблеми. Да се 'запече' нещо човека... Не е лесно, да си ядеш дробеното!

  7. Коментарът е изтрит заради нецензурни думи или обиди.
    #3
  8. Коментарът е изтрит заради нецензурни думи или обиди.
    #2
  9. В и К
    #1

    Боли ме курникова за болките на путин.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.