Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Наркотрафикът, а не подслушването, е проблем за Борисов и Цветанов

Управлението на ГЕРБ създало частна "ГДБОП" с шеф Румен Николов - Пашата

88 коментара
Наркотрафикът, а не подслушването, е проблем за Борисов и Цветанов

Участието в наркотрафик ще бъде истинският проблем за Цветан Цветанов и Бойко Борисов, обяви в понеделник пред ТВ7 Григор Здравков от неправителствената организация легия ”Антимафия”.

В студиото той обясни, че има подробни данни за работата на т.нар.”частна” ГДБОП. Тя представлява добре структурирана организация, оглавена от Румен Николов-Пашата. Първи изпълнител на поръчките е бил Димитър Стефанов-Каратиста.  Тази организация е действала по време на управлението на ГЕРБ и е подслушвала видни политици и бизнесмени по инициатива на Цветан Цветанов и Бойко Борисов, обясни Здравков.

”Като всяка добре организирана мафиотска структура, хора в нея са действали чрез различни методи – рушвети и психопрофили, като са използвали и най-близките хора на разработваното лице. Освен политици, следени са били бизнесмени и журналисти”, каза още представителят на ”Антимафия”. За някои от разработваните се е планирало се още "физическо респектиране".

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

88 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #88

    След като ТОВА е проблема - защо не се справиха с него, а обратно - поддържаха наличието на проблема и разрастването му?

  2. Анонимен
    #87

    И Костов, и Борисов се опитаха да издърпат чергата под краката на БСП/БКП олигарсите и реакцията и в двата случая беше мощна! Въведени бяха в дейсвие всички лостова на бившия репресивен апарат на БКП който се криеше по всевъзможни дупки на "преходното" общество и скачаше по заповед на Партията-майка. В тая балканска страна нищо не се е променило, освен че малка група забогатяха неимоверно и докараха до просешка тояга останалото население. Много от идиотите дори не забелязват че синът на бивш партиен велможа днес се прави на демократ и ги води за носа...

  3. Анонимен
    #86

    Аз пък не мога да разбера, при такива очевидно съшити с бели конци измишльотини и на Уикенд и на ТВ7 за някакви уж огромни далавери на Б.Борисов и Цветанов, защо ББ и Цв. не заведат дело за клевета и да ги съдят до дупка - очевидно са измислени глупости, напр. че Борисов мъкнел чували с пачки да ги изнася с военни самолети Спартан (от ония, с които превозвад танкове и камиони) и подобни щуротии и дивотии ала Бареков...

  4. Анонимен
    #85

    Да бе, затова по записите последните години само Борисов слулашме - сигурно Цветанов е поискал да го подслушжват, хехе. А и аман от такива дето имат сума ти доказателства пък никога не ги вадят. И на мен ми беше странно как една бивша мутра и едно не много умно ченге могат да свършат по-добра работата от социалистите ама го направиха - дребните мутрета намаляха, ма както и предишните управления на бсп, най-вероятно ще почнат пак да се връщат.

  5. Анонимен
    #84

    Защо още Цацаров не се самосезира за този Григорчо, който 1 година е участвал в частното ГДБОП, па да го разпита, да заведе дело и да извази всички участници в частното ГДБОП. Григорчо да му ги каже и да му даде доказателствата- толкова папки извади човека. Пък ако Цацаров не се самосезира да вземат да го осъдят този Григорчо за лъжесвидетелство.

  6. Анонимен
    #83

    Медията , елементарни сте в стремежа си ,да стоите зад Олигарски !!!!!!!! Да цитирате Барековите фишеци , не е за вярване :)))

  7. Анонимен
    #82

    Относно боят на абитуриентския бал: Вижте нашите идни поколения,това е абитуриентски бал,който не се различава от циганска сватба. Всичко това се дължи на уравновесеният и спокоен живот ,в който живее нашето общество. А проблемът идва от нашето старо „правителство“. Защото те бяха „пример” на всичко лошо, аморално и незаконно. Е,децата ни нека да се избиват, на най-чакания ден в живота им,голяма работа! Пак по ваш пример- какво ли няма да направите, само и само пак да се върнете и да копнеете за вашият си вождизъм! Да, ама не. Баста.

  8. Коментарът е изтрит заради нецензурни думи или обиди.
    #81
  9. Анонимен
    #80

    А днес тия същите помии са в студиото на ТВ7 и плюят ли плюят ,но това е премълчано от Медияпул , защо ли ? "В студиото / на ТВ 7 с водещ Капутов / той обясни, че има подробни данни за работата на т.нар.”частна” ГДБОП."

  10. Анонимен
    #79

    Тия са пълни профани , плява в медийното пространство :

    Да се посмеете на тези врачки , най-вероятно червени квачки :

    "Легия Антимафия: Цветан Цветанов е скритият собственик на Тв7

    "Цветан Цветанов е скритият собственик на Тв7. Той и Бойко Борисов диктуват на Бареков какво точно да говори и с каква интонация да го съобщи. Сега, покрай протестите Тв7 се опитва да се изкара телевизия на народа, което е пълен цирк!" Това заяви пред Агенция ПИК Петър Якимов, говорител на Българска легия "Антимафия".
    Якимов

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.