Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Трима въоръжени откраднали 140 000 лева от инкасо автомобил в София

16 коментара
Трима въоръжени откраднали 140 000 лева от инкасо автомобил в София

Трима въоръжени и маскирани мъже са нападнали в четвъртък вечерта инкасо автомобил, спрял пред офис на "Easy Pay " в столичния квартал "Слатина" и по първоначална информация са откраднали около 140 000 лева.

Инкасо автомобилът е бил паркиран при задния вход на офиса. Трима маскирани нападатели обградили колата, заплашили шофьора и откраднали парите. В инкасо автомобила са били двама души и шофьорът. Тримата не са били въоръжени, а автомобилът не е бил обезопасен. Никой не е пострадал.

Разследващите са затруднени от противоречивите показания, които дават свидетелите на обира. Според някои единият от нападателите е бил въоръжен с автомат, според други той е бил с пистолет. Никой обаче не е чул изстрел.

Парите са се намирали в запечатано чувалче, но не са  били поставени в касата на бронирания автомобил, а - на пода, което според полицията е нарушение на правилата за сигурност.

Разпитана е била и касиерката на офиса и е станало ясно, че липсват пари и от офиса, и от инкасо автомобила.

Колата, с която са избягали нападателите, е била тъмна на цвят, но свидетелските показания за марката на автомобила отново се разминават.

Само преди ден трима маскирани нападатели откраднаха почти 34 хиляди лева от централния клон на Общинска банка в Бургас, а двайсет дни преди това няколко души разбиха трезор в Кърджали, но обирът се провали заради бързата намеса на охранителите и полицията.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

16 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #16

    Костов е нападателят, грабителят, унищожителят, рушителят, мъчителят, садиста, терориста, бандита, касоразбивача и Джак Изкормвача в едно лице! Сън не ми дава този нападател, грабител, унищожител, рушител, мъчител, садист, терорист, бандит, касоразбивач и Джак Изкормвач в едно лице! Той е, само той! Може и Елена да е помагала малко на този нападател, грабител, унищожител, рушител, мъчител, садист, терорист, бандит, касоразбивач и Джак Изкормвач в едно лице! Време ми е за хапчетата, но пак ше ми се привиди като кошмар този нападател, грабител, унищожител, рушител, мъчител, садист, терорист, бандит, касоразбивач и Джак Изкормвач в едно лице!

  2. Анонимен
    #15

    Инкасовият автомобил с хиляда гафа на охранителите в слечая е на особено близката до Цветанов фирма VIP Security. Забележете, че когато бе обран такъв автомобил на конкурентна фирма неотдавна, тя беше широко коментирана в медиите с името си, но сега е спусната заповед да не се споменава особено близката до Цветанов фирма VIP Security. И медиите слушкат, разбира се, в България живеем!

  3. Анонимен
    #14

    при др.Борисов престъпността процъфтя- обири през ден,психопати от МО и МВР разстрелват семействата си,атентати на ислямистите в България/това даже и при тройната коалиция не се случи/,продажби на плажове и дюни/дето не били дюни разбираш ли/на мутри близки до ГЕРБ, фалшива администрация с купени дипломи/Калинки-малинки,митничари и тем подобни/, Марковска,Гугучева и тем подобни/няма един читав за висок пост/, мръсни игрички при избора на глав.прокурор и нов патриарх,циркове и обща игра с БСП за референдума/мислят

  4. Анонимен
    #13

    Стига с тези лъжливи информации.Цветанов каза,че се е преборил с престъпността.Аз вярвам на него.Журналистите лъжат, за да го злепоставят.

  5. Анонимен
    #12

    ДОЛУ ПРОСТАЦИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА http://www.nuvocuisine.com/images.php?image=IMG0540255.JPG

  6. Анонимен
    #11

    Битово деяние. Оргпрестъпност у нас отдавна няма. Цецо ги съсипа всичките. Но от време - навреме става по някой битов инцидент, който се раздува прекомерно.

  7. Анонимен
    #10

    Няма начин да не са по един от Станишев,Доган и Царя!!! За да попречат на Цецо да се ожени за дъщерята на Костов!!! Свалят му рейтинга,не може да ги опази ииии.... нямааа! Точно!

  8. Анонимен
    #9

    Това е поредната мръсна акция на тройната коалиция! Но пасаран!(за другарите на Винету превод-"няма да мине")

  9. Коментарът е изтрит заради реклама или спам.
    #8
  10. Анонимен
    #7

    Родната полиция ни пази! Пореден успех на Цв ЦВ.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.