Вход в системата

Mediapool.bg ви дава възможности да участвате в сайта с коментари, мнения и оценки както за публикациите, така и за събитията и личностите, описани в тях.

От 1 февруари 2014 г. за да коментирате в сайта, трябва да сте регистриран потребител. Изискването за регистрация цели да насърчи истинския и смислен дебат, както и свободното изразяване на мнения, като в същото време ограничи съзнателни или несъзнателни опити за спам, за публикуване на нецензурни и обидни квалификации и включването на участници, чиято единствена "мисия" е да провалят форума, да разводнят дискусията и да манипулират.

Регистрацията Ви дава възможността освен да коментирате, да опонирате или подкрепите дадено мнение, като гласувате "за" или "против" избрания от Вас коментар. Тя Ви позволява и да изтривате и редактирате собствените си коментари.

Редакцията на Mediapool би искала да ви насърчи при коментиране да използвате истинското си име. Ние искрено вярваме, че най-смислен е диалогът тогава, когато участниците в него застават зад позицията си прозрачно и не се крият зад маската на анонимността.

Данните, които предоставяте при регистрация, са защитени и няма да бъдат използвани по неправомерен начин. Тяхната цел е единствено гарантиране на личната Ви неприкосновеност в сайта.

Общи условия за ползване на Mediapool.bg

Политика за защита на личните данни на Mediapool.bg

Правила за участие във форумите на Mediapool.bg

Доклад за проблем

Регистрация през социалните мрежи

Може да влезете чрез някоя от следните социални мрежи:

Час Пик

Фиксинг

25 май 2022

EUR
1.9558
USD
1.8349
CHF
1.8970
GBP
2.3069