Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

1070 са новите случаи на коронавирус

10 коментара
1070 са новите случаи на коронавирус

Леко покачване в броя на новите случаи на коронавирус, отчита статистиката в петък. Регистрирани са 1070 новозаразени при 913 ден по-рано. Направените тестове са 11 816.

Най-много са случаите в София (258), Бургас (110) и Пловдив (93).

Така плавният ръст на новите случаи продължава. За пореден ден новозаразените са повече от излекуваните. Пред изминалите 24 часа 471 са възстановените от заболяването.

В момента в болница са 3297 души, като 293 от тях са в интензивни отделения. Починалите за изминалото денонощие са 34. С това броят им става 9561.

Близо 5 хил. дози ваксина са били поставени през изминалото денонощие или общо 71 123. Близо 20 хил. са имунизираните с втора доза.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

10 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Коментарът е изтрит, защото не е по темата на статията.
    #10
  2. Коментарът е изтрит заради нецензурни думи или обиди.
    #9
  3. Lubo Velev
    #8
    Отговор на коментар #4

    Голям противник сте на простотията!Браво!Сещам се за един противник на Хомосексуализма от Унгария... беше увиснал на улука!!!

  4. Solar Power
    #7
    Отговор на коментар #3

    С удоволствие !!! Казал съм на личния ,че искам Пфайзер и чакам.... но тя каза,че ще ме огрее евентуално лятото понеже сме се прецакали и сме купили от евтинджос ваксината за сметка на няколко самолета, подводница и кораб .... а се оказа,че евтинджоса не работи много добре най-вече на новите щамове и ще трябва да си бием евтинджос ваксина на всеки 6 месеца защото Амон Ра е тъпо парче !Никаква далновидност само обикаля джипката и едно нищо ...

  5. Lubo Velev
    #6
    Отговор на коментар #4

    Само много прод човек може да вярва,че:ФАРМА-МАФИЯТА,БЮРОКРАТИ,ПОЛИТИЦИ,ТЪРГОВИ НА ТЕСТОВЕ...сън не ги лови да се грижат за здравето му!!!По принцип това е лична грижа!!!

  6. Коментарът е изтрит заради нецензурни думи или обиди.
    #5
  7. Коментарът е изтрит заради нецензурни думи или обиди.
    #4
  8. Lubo Velev
    #3
    Отговор на коментар #1

    Ами ваксинирайте се!Колко много “ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИ” напират да се налагат над другите!!! Да ги поучават,забраняват,задължават,ограничават...!!! На никой не е забранено да се:Ваксинира,Увива с найлон,Стои в къщи,...!!!

  9. Lubo Velev
    #2

    Намаление в %!!! На крачка сме от “Пълната победа на КомунизЪма”!!! Отмяна на:Конституция и закони-Управление с Декрети!!! ОФ-КОМИТЕТ(ЩАБ)! ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ(РЗИ-ИНСПЕКТОРИ)! ЗАБРАНА ЗА СЪБРАНИЯ(СОЦИАЛНА ДИСТАНЦИЯ)! ВИЗИ(ТЕСТОВЕ,QR-КОД)! ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ(КОРПОРАЦИИ)! ЗАБРАНА ЗА ЧАСТЕН БИЗНЕС(ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ()-НЕ СЕ ОТНАСЯТ ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ!!! ВРАЖЕСКИ ЕЛЕМЕНТ(ПРОТИВНИК НА МЕРКИТЕ)! ВРАГ НА НАРОДА(БЕЗСИМПТОМЕН ВИРУСОНОСИТЕЛ-УБИЕЦ)! ПОСЕТИТЕЛ В РЕСТОРАНТ,КАФЕ,КЛУБ-ЧАЛГАР,КРЪЧМАР(ПРОВОДНИК НА ЗАПАДНА МУЗИКА)!!! ЛЮБИТЕЛ НА СПОРТА(РИТНИТОПКОВЕЦ!!! Предишният път беше 45 години, дано сега е по-кратко!!!

  10. Отбелязвам
    #1

    Ваксинирайте се!

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.