Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

1443 са новите случаи на коронавирус, починалите са 86

40 коментара
Снимка: БГНЕС

Тенденцията за спад на новозаразените с коронавирус продължава. За изминалото денонощие са регистрирани още 1443 заболели. Те са установени при над 35 хил. теста, т.е. делът на положителните е малко над 4%. 81.6% от тях не са били имунизирани. Новозаразените са почти колкото излекуваните – 1433.

Най-много нови случаи са регистрирани в София – 343. В Пловдив положителните проби са 136, във Варна – 101, в Бургас – 94.

Броят на починалите отново е под 100. За изминалото денонощие се отчитат 86 починали, 87.2% от които не са били ваксинирани. С това общият им брой става 29 933.

В болници в момента се лекуват 4791 пациенти. 551 от тях са в интензивни отделения. За последните 24 часа за лечение са приети още 551 души. 82.9% от тях не са имунизирани.

18 701 дози ваксина са поставени за последното денонощие. С това общият брой на имунизираните става 1 862 639 души. Подсилваща доза са си поставили 204 322 души.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

40 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. полк. Дрангов
    #40

    86, 86, 86, Още един ИЛ18 пилотиран от летящия каун за мина!

  2. дон каре
    #39
    Отговор на коментар #37

    Вие пишете глупостите.Има ли ваксинирани влизащи в болница ?Отговор: ИмаИма ли преболедували влизащи в болница ?Отговор: НямаЕ не е нужно да си академик, за да си направиш извода кое от двете имунизира и води до траен имунитет. Съответно води и до стаден имунитет.

  3. Кремлинско Хуйло Путлер
    #38

    Така, Stefan Българан. Подавам сигнал в прокуратурата, същевременно ще уведомя една позната ми министърка на правосъдието, за твоите писания тук, като малко по насъбера материал. Давността на престъпленията срещу личността е 3 години. Така, че в края на пандемията, ще може и да те осъдя.

  4. Кремлинско Хуйло Путлер
    #37
    Отговор на коментар #26

    Е как нямаморбилите и вариолата са унищожени с ваксиниране! ама какви глупости пишете тук пак бе?

  5. Коментарът е изтрит заради нецензурни думи или обиди.
    #36
  6. Коментарът е изтрит заради нецензурни думи или обиди.
    #35
  7. Stefan
    #34

    Всички показатели на "вълната" спадат вече в продължение на месец. Справка - единният информационен портал и картата на разпространението на ковид в България. Търсете ги през чичко гугъл, че медияпул трие линковете, които не съвпадат с мантрата si4ki 6e omrem. Какви вече излишни мерки бяха отменени от новият премиер и новият здравен министър днес?

  8. Kruger
    #33
    Отговор на коментар #27

    Не. Би било глупаво, защото няма как да знам. А особено пък да твърдя, че ако "бяхме тествали колкото гърците, щяхме да имаме" повече интубирани хора в интензивни отделения, както при тях. Това си твърдение виждам, че пак технично сте го пропуснал и разбирам защо:) Аз твърдя само факти, официално обявени. Ако не ви харесват, дайте други ако можете.

  9. Коментарът е изтрит заради реклама или спам.
    #32
  10. Кремлинско Хуйло Путлер
    #31
    Отговор на коментар #7

    1. напротив означават, че човек е бил в контакт с вируса2. какво означава преобладаващ случай3. да починали са С Ковид, което е все тая. Ковид обостря странични заболявания, това стана ама ясно още преди година и половина

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.