Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

1566 са новозаразените, починали са още 5 души

6 коментара
Снимка: БГНЕС

Нови 1566 са установени през последното денонощие. Направени са 6596 теста, т.е. делът на положителните е почти 24%. Близо 66% от новите случаи са при неваксинирани.

Починали са още петима души., 40% от които – неимунизирани. С това общият им брой става 37 429.

Излекуваните са 1432. В момента активните случаи у нас 36 448.

В болници се лекуват 1073 пациенти. През изминалото денонощие са приети още 172. Над 72% от тях са неваксинирани. В интензивни отделения са 48 души.

2760 са поставените дози ваксина. Досега у нас са имунизирани 2 065 664 души.

 

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

6 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Kruger
    #6
    Отговор на коментар #5

    Ето го: "Commenting on the high fatality numbers, Tsakris stressed that “deaths are an indicator that should be analyzed very well.”“The 50 deaths reported last fall from the Delta variant are not the same as the 50 deaths reported this year. In many cases we are now talking about patients who died with other health problems, but when they were hospitalized they tested positive for coronavirus and so were reported as deaths of patients with Covid-19. Whether or not Covid-19 worsened their health

  2. Kruger
    #5

    В Гърция има по 50 смъртни случая на ден според тяхната ковид-статистика. Техния "Кунчев" казал, че трябвало да се внимава със статистиката и изводите. Тези 50 не били точно като 50 миналата година. За почти всички било ясно, че имат основни тежки заболявания и просто ковид теста им бил положителен при приемане в болница, ама не било ясно дали това изобщо има някакво отношение към влошаването на състоянието им. Друго, друго, колко да е друго. Както се вижда и там си имат същите лъжливи калинки плоскоземци. И резултатите им са никакви, освен, че тероризираха и наплашиха хората.

  3. Коментарът е изтрит в 10:59 на 6 август 2022 от автора.
    #4
  4. archibal
    #3

    Когато напишете 40% от които - неимунизирани, човек започва да се чуди, а колко ли са имунизирани

  5. Мунчо Велики
    #2

    Разбрахме и, че 60% от починалите са били ваксинирани. Е, каква е файдата от ваксините? А причината за отслабената имунна система на племето българско през зимата и през лятото е, че то не се пази. От 35 градуса вън - на климатик 23 градуса, запотен, без да се преоблече. (за къпане изобщо да не говорим) После идва - наливане с ледени напитки от хладилника. Да продължавам ли?

  6. Мунчо Велики
    #1

    Mediapool, моля ви, дайте ни една друга статистика! Ваксини за колко милиарда долара залежават по складовете? Колко милиарда долара ще са загубите на фармацевтичните компании, от това, че срокът на годност на тези ваксини изтича? (а никой вече не ще да се ваксинира, не само в България, а и в останалата част от Европа, както и Африка и Северна и Южна Америка)

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.