Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

2011 г. е била деветата най-топла година

3 коментара

Учени от НАСА обявиха, че по средна глобална температура 2011 г. е била деветата най-топла година в съвременната история на метеорологията, съобщи БНР.

Този факт продължава тенденцията, свързана с парниковите газове, според която девет от десетте най-топли години са се случили от 2000 г. досега, пише Ройтерс.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

3 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Анонимен
    #3

    За т.нар. глобално затопляне се врещи поне от трийсет години - сл. признават, че предните 20 години са лъгали на поразия, че е имало глобално затопляне. Щото, според тази статистиката, след като от това са върховете в историята на съвременната метереология - т.е. 2000-2011 г., то в периода 1980-2000 г. са били направо ледников период, макар тогава да се твърдеше, че сме се пукали от жега. Извод: първо се лъже, след това се маже (май по Елин Пелин беше - един върви напред та лъже, другият върви след него та маже...) Ганий

  2. Анонимен
    #2

    Кеф, най-после да се стоплим малко.

  3. Анонимен
    #1

    Но тези не са чели отчетите на Топлофикация, според които всяка поредна година е най-студената!

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.