Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

2318 са новите случаи на коронавирус, починали са още 16 души

2 коментара
Снимка: БГНЕС

Нови 2318 случая на коронавирус са установени за последното денонощие. Направени са 9804 теста като положителните проби са 23.6%. По традиция във вторник статистиката отчита повече случаи, тъй като в нея влизат и много от тестваните през уикенда. Данните показват спад на седмична база. Миналия вторник 2610 са отчетени случая.

Починали са още 16 души като всички са били неваксинирани. Общият им брой до сега е 37 451. Излекуваните са повече от новозаразените – 3538.

В момента у нас активните случаи са 29 915. В болници се лекуват 1084 души. 50 са настанените в интензивни отделения. През последните 24 часа за лечение са приети още 260 души. Близо 77% от тях не са ваксинирани.

Ваксинацията върви с бавни темпове. В понеделник са поставени едва 1767 дози. До момента ваксинираните у нас са 2 065 885.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

2 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Splatterhouse
    #2
    Отговор на коментар #1

    Медиапул трябва да се разследват взимат ли грантове за да подпомагат аферата с ваксините. Това си е бизнес за милярди, а продажния бай Ганъо на драго сърце продава род, родина, кръв и душа за да участва в далаверите на големите ----бълхи.

  2. Danko
    #1

    За останалите умиращи ежедневно 300, починали от "неправилни" и "несъществуващи" болести се пази гробно мълчание. Кучета да бяха, щеше да се вдигне шув до бога.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.