Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

2737 са новите случаи на коронавирус, починали са още 139 души

14 коментара
Снимка: БГНЕС

Нови 2737 случая на коронавирус са потвърдени през последното денонощие. Те са установени при 44 303, т.е. делът на положителните е 6.1%, което е спад спрямо предния ден, но пък тестовете са с над 10 хил. повече. Така се отчита минимално понижение в броя на случаите, но процентът на положителните спрямо направените изследвания спада.

За пореден ден се отчита, че излекуваните са повече от новозаразените. През изминалото денонощие от заболяването са се възстановили 3138 души.

При над 82% от потвърдените проби новозаразените не са били ваксинирани. Най-много са новите случаи в София – 593. В Пловдив са потвърдени 239 новозаразени, във Варна – 209, в Бургас – 163, в Благоевград – 123.

Още 783 души са били приети за лечение в петък. С това общият брой на настанените в болници вече е 7276. 87.6% от постъпилите в болница през последното денонощие не са били ваксинирани.

Остава висок броят на починалите. За последните 24 часа това са 139 души. 93.5% от не са били имунизирани. Общият брой на починалите у нас вече е 27 124.

Още 21 753 дози ваксина са поставени за изминалото денонощие. Така общият брой на изцяло имунизираните у нас е 1 686 838.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

14 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. перо
    #14
    Отговор на коментар #1

    Ако ти каже Стойчо да се хвърлиш под трамвая ще се хвърлиш ли? Я не пиши глупости!

  2. перо
    #13
    Отговор на коментар #12

    ???

  3. Коментарът е изтрит заради реклама или спам.
    #12
  4. Кремлинско Хуйло Путлер
    #11
    Отговор на коментар #5

    Господине, цветистите фрази, които ги мелите в кварталната кръчма не хващат точки и не са признак на интелигентност и образованост. Трябва да се придържате и към факти и наука.

  5. Кремлинско Хуйло Путлер
    #10
    Отговор на коментар #2

    Още фейк нюс! Още данни в моята папка! Ах чакам тоя ден да се криминализира говоренето против мерки и ваксини, за да мога да те нахендря в съда :)

  6. Кремлинско Хуйло Путлер
    #9
    Отговор на коментар #8

    не не не, мисля трезво и мисля със западни категории. 15 години съм живял в германия и тук само единствено предавам западен когнитивен труд. Такива като българань живяли в татковината и напускалия само по време на почивки сеят анти-ваксърска пропаганда основана на фейк нюс или основава на премълчаване на фактите.Това за тебе да знаеш как са разпределени фронтовете.Бълагарань и прокситтата му арчи и да бе да, който втория отдавна не списва във форума, питам се защо лие , от другата страна на фронта, където плюенето и деинформацията са позволени. Първото е национална българска черта и второто е подсъдимо.

  7. Коментарът е изтрит в 21:14 на 30 ноември 2021 от автора.
    #8
  8. Кремлинско Хуйло Путлер
    #7
    Отговор на коментар #5

    Българският народ не е мъдър! Той е деинформиран от руските проксита като тебе и българань. Не е мъдър този народ, който вярва на фейк нюс за ваксните.

  9. Кремлинско Хуйло Путлер
    #6
    Отговор на коментар #2

    И какво от това като милиони животи са спасени от ваксините, а ти четеш постоянно фейк нюс и тук разнасяш зараза?

  10. Коментарът е изтрит в 21:14 на 30 ноември 2021 от автора.
    #5

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.