Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

3414 са новите случаи на коронавирус, починали са 72 души

13 коментара
Снимка: Unsplash

3414 нови случа на коронавирус са установени при направени 8885 теста през последното денонощие, сочат данните от специализирания портал coronavirus.bg. Отчита се лек спад спрямо предишния ден, когато бяха регистрирани 3945 случая, но и направените тестове са с около 2000 по-малко. Високият процент на положителните проби се запазва.

През изминалото денонощие са починали 72 души с коронавирус. С това общият брой на смъртните случаи става близо 2000. Отново е регистриран висок брой излекувани – 873 или общо 21 587.

Потвърдените положителни проби в България вече са над 90 000. Активните са 61 168. болници са настанени 4768 пациенти, 284 от тях са на интензивна грижа.

Най-много нови случаи има в София – 996. Следват Пловдив (414), Стара Загора (180), Благоевргад (179), Варна (142), Бургас (135), Габрово (132), Русе (128), Пазарджик (108). В останалите области се отчитат по под 100 случая.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

13 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Мони Монев Тиранофоб
    #13

    Възрастните с нов зелен коридор за пазаруване - от 13.30 до 16.30 СТИГНАЛИ ДО ТОЗИ ИЗВОД ТЪПИТЕ СЛЕД 24 ЧАСА.

  2. полк. Дрангов
    #12

    Монката има опит със супермаркетите. Нали в Тимбокту беше управител на магазин за препаски от палмови листа.

  3. Коментарът е изтрит, защото не е по темата на статията.
    #11
  4. Добър ръб
    #10
    Отговор на коментар #8

    не ме напуска чувството, че искаха мярката да бъде само възрастните хора да пазаруват от 8 до 10, обаче не си подредиха словореда и сега стана съвсем друго и се чудят как да му предадат логичен вид, защото не върви да кажат, че са сбъркали мястото на думата "само" в едно не толкова сложно изречение...

  5. Entdecken
    #9

    Не само това - внедрения отскоро в НОЩ агент на Тиквата - Мангъров - който преди време каза че Тиквата щял да му пристане ако бил жена - сега изпълнява мокрите поръчки на мутрата за засилване на заразата за да може мутрата да прибере едни милиарди от ЕС.На вчеращния брифинг Мангъря се изока че носителите на вируса не трябвало да се каратинират тъй като вече били заразили по няколко души - логинка на едноклетъчно но иначе дълбоко замислена. Това трябва да се разследва от ДАНС и от ОЛАФ също.Ако искате

  6. Мони Монев Тиранофоб
    #8

    . Над 2 млн. души трябва да пазаруват от 8 до 10 ч. За да няма струпване на хора, нали...

  7. levii
    #7

    Искате ли да живеете в страс, искате ли да имате всеки ден паник атака от страх- гледайте БТв. От сутрин до вечер само САРС-Ков-2. Ако обаче сте мазохист на тема вируса препоръчвам също БТв.

  8. полк. Дрангов
    #6

    Циганина Монев стана фен на Екимджиев! А помните ли как гореше маските на площада и плюеше по мерките!

  9. Valpet
    #5

    В продължение на осем месеца, гласове в пустиня. И на този форум включително, хората непрекъснато предупреждаваха: грижи за уязвимите групи, уязвимите, уязвимите, уязвимите . . . Управленческа реакция - никаква! Сега се юрнаха да пазят пенсионерите от младите хора и от децата. "Зелени коридори", "маски в училищата" и прочее глупотевини. А бре пишман- управленци! Разберете най-после, че възрастта сама по себе си няма никакво значение, освен връзката й с тежките хронични заболявания, които са истинските признаци на въпросните УЯЗВИМИ ГРУПИ. Става въпрос за медицинска диагностика, а не за милиционерското ЕГН! Кафа секме от вас!

  10. Dim
    #4

    http://picbg.net/u/337/39928/892286.jpg ----------------------------------------- Руската ваксина > Най-сигурната ваксина!

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.