Абонатите на БТК ADSL ще наблюдават дома си през интернет

Система за наблюдение на дома или офиса през интернет предлага Българската телекомуникационна компания на клиентите на услугата си БТК ADSL, съобщиха от оператора във вторник. Това ще е възможно чрез свързване на IP камера към компютъра на клиента. Устройството за наблюдение може да бъде поставено на която и да е точка от жилището или кабинета. То излъчва изображение, което е достъпно за наблюдение през интернет от всяка точка на света.

Пакетът БТК ADSL Eye ще бъде предлагана промоционално по време на БАИТ Експо безплатно на всички нови и настоящи потребители на ADSL интернет, ако заявят договор за две години. На тях няма да им се налага да купуват камерата, а ще го получат като допълнение срещу 5 лв. на месец при 24-месечен договор за услугата, или 10 лв. за едногодишните договори.

И тази услуга ще има 24-часова поддръжка от БТК ADSL Helpdesk. При технически проблем с устройството телекомът го заменя с ново, така че не е необходимо клиентите да се притесняват за гаранцията, сервиза и поддръжката на камерата, обясняват от компанията.

Споделяне

Още от Бизнес