Агенцията по вписванията търси доставчик на компютри за 260 хил. лв.

Агенцията по вписванията (АВ) е обявила през септември обществена поръчка за доставка на компютърна техника за 260 хиляди лева без ДДС, както и търг за доставка на климатици 75 хиляди лева, става ясно от регистъра на Агенцията за обществените поръчки (АОП). Средствата се осигуряват от бюджета на агенцията.

Поръчката за компютърна техника е разделена на три позиции. Първата е за доставка на настолни компютри, лаптопи, монитори и периферни устройства за 140 хиляди лева без ДДС, втората е за осигуряване на сървъри за агенцията (70 хиляди лева без ДДС) и третата за поддръжка на техниката за срок от 1 година за 50 хиляди лева без ДДС. Изискванията към кандидатите са да са изпълнили поне две сходни поръчки, да докажат минимален оборот от дейност, съвместима с търга в размер на 280 хил.лв., 140 хил.лв и 100 хил.лв. съответно за 1-ва, 2-ра и 3-та позиция. Участникът да бъде официален сервиз на поне един вид от съответната техника по обособената позиция, пише в изискванията.

Оферти се набират до 17 ч. на 25 октомври.

Агенция по вписванията търси и доставчик на климатици за сървърното помещение и кабинетите на ведомството. Двете инсталации в стаята със сървърите на агенцията са с прогнозна стойност 50 хиляди лева без ДДС, а офис климатиците с работен обем 12000 и 18000 Btu/h – 25 хил. лева без ДДС. Офери се набират до 11 октомври.

АВ скоро трябва да определи изпълнителите за ремонтни дейности в сградите ѝ в Плевен, Търговище, Русе и Силистра. Поръчката е с прогнозна стойност 533 804 лв. без ДДС.

Споделяне

Още по темата

Още от Бизнес