Агенцията по заетостта набира 600 души за работа в ресторанти в Германия

Агенцията по заетостта набира 600 души за работа в ресторанти в Германия

Агенцията по заетостта, съвместно с МакДоналдс Юг -Германия, набира 600 сътрудници за работа в ресторантите на веригата в различни части на Германия - Мюнхен, Берлин, Хамбург, Франкфурт.

Кандидатите трябва да имат добри познания по немски език. Образованието в сферата на гастрономията е предимство, но не е задължително условие. Притежаването на шофьорска книжка също е
предимство.

Офертата включва заетост за 6-12 месеца, с изпитателен срок от 3 месеца и възможност за продължаване на договора. Избраните сътрудници ще бъдат настанени в общежитие, осигурявано от работодателя, срещу заплащане от кандидата. Ще им бъде осигурена храна един път дневно по време на работа и работно облекло.

Работата е 39 часа седмично, на смени, в различни сфери - кухня, каса, лоби, склад, почистване. Заплащането е 8.51 евро на час, като допълнително се заплаща за работа през почивните дни и нощните смени. През тази година се търсят и сътрудници в ресторантския мениджмънт, но от тях се изисква отлично владеене на немски език.

Кандидатите трябва да изпратят по електронна поща автобиография в EUROPASS формат, мотивационно писмо, документи за образование по специалността, при наличие и препоръка - всички преведени на немски език.

Споделяне

Още от Бизнес

Какво очаквате да свърши служебното правителство?