Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Aгрогумите Belshina са с доказано качество и на конкурентни цени

Геотрейдинг АД е изключителен представител за България и Гърция на беларуската марка

1 коментар
Aгрогумите Belshina са с доказано качество и на конкурентни цени


Геотрейдинг АД представи някои от най-търсените модели гуми Belshina на Международния технически панаир в Пловдив тази година.

С приключването на селскостопанския сезон е време да помислите за подмяната на гумите на агромашините, за да повишите тяхната ефективност за следващата година. Геотрейдинг АД предлага богата гама от утвърдените на българския пазар агрогуми на беларуския производител ОАO Белшина. Земеделските производители могат да избират между над 90 модела гуми за трактори, комбайни и други селскостопански машини. Основното предимство на гумите Belshina е комбинацията между доказаното им качество и конкурентните цени.

Геотрейдинг АД е изключителен представител на беларуската марка Belshina за България и Гърция.

Гумите Belshina са предпочитани на българския пазар заради своята устойчивост и дълъг пробег. Протeкторът на различните модели е ефективен и при най-тежките условия на експлоатация. Около 90% от гумите Belshina са радиални, което е предпоставка за тяхната по-висока издръжливост. Те имат по-добро сцепление с пътя, по-слабо загряване и съпротивление при търкаляне, което, заедно с по-ниското тегло, позволява намаляване на разхода на гориво. Благодарение на всички тези качества гумите Belshina се конкурират успешно с най-големите производители в световен мащаб. Конкурентната им цена спрямо други световни марки също е сред основните фактори при избора им.

Геотрейдинг АД предлага агрогуми Belshina с размери до 42 цола. Сред най-разпространените размери гуми за трактори и селскостопански машини са: 580/70R42; 15.5R38; 18.4R34; 16.9R38; 14.9R24; 520/70R38; 480/70R30 и други. Българската компания предоставя 1 година гаранция за фабрични дефекти.

Продуктовата гама на Belshina включва всички масови размери гуми в сегментите: индустриални, селскостопански, тежкотоварни, лекотоварни и леки гуми. Беларуската компания предлага на пазара над 360 модела гуми, като постоянно актуализира и разширява продуктовата си гама.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.