Ако Цецка изгуби: Нефтът пресъхва, бананите свършват, отменят Коледа

Ако Цецка изгуби: Нефтът пресъхва, бананите свършват, отменят Коледа

Стратегията на ГЕРБ преди балотажа да плаши с всевъзможни катаклизми, ако не гласуваме за Цецка Цачева, повлече вълна от подигравателни коментари в социалните мрежи. Първоначално от ГЕРБ предупредиха, че ако Цецка Цачева не стане президент, под риск са евроатлантическата ориентация на България и финансовата ѝ стабилност. Впоследствие се стигна до далеч по-страшни за обикновения човек заклинания като тези, че ще спре санирането и дори...тока в детските градини.

Това даде храна за всевъзможни апокалиптични прогнози в социалните мрежи, издържани в стилистиката какво ще се случи, ако Цецка Цачева загуби изборите. Ето само част от тях:

“Ако не изберат Цецка, портокали и банани ще има само на Нова година!“

“Ако не гласуваме за Цецка, ще върнат купонната система".

“Ако в неделя не гласувате за Цецка, Бойко каза, че ще прибере милиардите в резерва“.

“Ако не изберем Цецка, нефтът ще пресъхне в Черно Море,банките панически ще се опитат да продадат на вторичния пазар всички заеми които са ни отпуснали и ще предизвикат невиждан финансов трус на борсите, Ердоган и Путин моментално ще ни нападнат за да успокоят световният финансов колапс. Дунав ще започне да тече наобратно, гъст черен облак ще се настани над нашата мила Родина и Слънцето ще спре да ни топли докато не ни дойде акъла и изберем "мамата"за президент“.

“Ако в неделя Цачева не спечели, програмата за пръстови отпечатъци спира и в болниците ще се влиза само с клизма".

“Ако не изберем Тетка, ще настъпи Бацекалипсис...спира тока, водата, вятъра, въртенето на Земята и Слънцето“.

“Както е тръгнало, нищо чудно довечера в прогнозата за времето да ни съобщят, че ако не гласуваме за Цачева, ще ни спрат лятото, ще ни източат морето, ще си вземат магистралите....“

“Ако не гласувате за Цецка в неделя, не очаквайте подаръци от Дядо Коледа тази година. И следващите години също. Даже и Коледа не очаквайте. Генерал Радев ще я отмени, защото комунистите не вярват в Коледа“.

“Бързо на пазара за банани,че после няма....След неделя ни чака студ,апокалипсис и страх че липсата на носни кърпи в аптеката ще попречи да забършем сълзите си по Бойко и Цецка“.

“Ако не изберем Цецка, България става задунайска губерния на Русия".

“Ако Цецка не спечели, понеделник няма да има “Фейсбук“

Споделяне

Още по темата

Още от България

Кой е най-добрият вариант след падането на кабинета "Петков"?